Vastgoed - Projectontwikkeling

Met de herontwikkelingsopgave worden (oude) kantoorpanden getransformeerd en krijgen zij een nieuwe bestemming. Mensen willen individueler wonen, zoveel mogelijk in een energieneutrale woning. De lage rente biedt volop kansen, maar financiering is moeilijk aan te trekken.

Deze ontwikkelingen maken dat u als ontwikkelaar creatief naar kansen kijkt. 2% overdrachtsbelasting of 21% btw maakt het verschil tussen winst en verlies. Samenwerken met anderen kan een uitkomst zijn.

Wij zijn u graag van dienst en denken graag met u mee met vragen als: hoe verdelen we de risico’s? Wat is fiscaal de meest gunstige oplossing? Hoe kunnen we uit elkaar als dat toch wenselijk zou zijn?

Meer informatie

Wilt u weten hoe u uw project financieel en fiscaal interessant kunt realiseren? Neem contact op met de specialisten van de branchegroep Bouw & Vastgoed voor meer informatie.

Samenwerking BDO en Zoncoalitie

Sinds kort werkt het Bouw & Vastgoed-team van BDO samen met Zoncoalitie. Een onafhankelijk platform voor advies en ontwikkeling van zonnestroomprojecten. BDO zet daarbij haar expertise op financieel en fiscaal vlak in, zodat een optimale oplossing op zowel technisch als cijfermatig gebied wordt geboden. Lees hier het artikel van Zoncoalitie en BDO op Vastgoedmarkt.nl: ‘Met zonnestroom haal je rendement uit je dak’

Contact

Meer dan 19.000 abonnees gingen u voor: schrijf u direct in voor de BDO e-mailnieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken nieuwe perspectieven op thema’s zoals groei, digitalisering en personeel. 

MELD MIJ AAN