• Advisory

    Krijg scherp waar uw mogelijkheden liggen met onze doelgerichte aanpak

NIEUWE FOCUS

Maak kennis met de expertise en executiekracht van BDO Advisory

In een tijd van nieuwe technologie, kunstmatige intelligentie en internet of things ontstaan nieuwe kansen. De kunst is om hierbij de juiste focus te hebben en scherpe keuzes te maken. De adviseurs van BDO Advisory helpen u hier graag bij. Dit doen we door u vanuit een andere invalshoek naar uw business te laten kijken. Met onze kennis van uw markt en onze doelgerichte aanpak bieden we inzicht én executiekracht om uw onderneming of organisatie succesvoller te maken. Samen zorgen we voor nieuwe perspectieven.

Helder advies

In de nieuwe economie gaan veranderingen sneller dan ooit. Iedere dag dienen zich nieuwe uitdagingen en mogelijkheden aan die een beroep doen op uw flexibiliteit en creativiteit. Big data, cyber security, onverwachte concurrentie, nieuwe businessmodellen, verschuivende kansen en bedreigingen. Om succesvol te blijven moet u meegaan met de nieuwe ontwikkelingen en zelf ook innoveren. Maar waar legt u de focus? U kunt moeilijk op élk vlak vooroplopen. En passen uw veranderplannen wel in uw langetermijnstrategie? De adviseurs van BDO Advisory helpen u scherp te krijgen waar uw kansen liggen. Dit doen we met heldere en concrete adviezen waarmee u de juiste keuzes maakt in een snel veranderende markt.

Specifieke branchekennis

Als wereldwijd opererende onderneming zijn wij gewend om groot te denken en organisaties in uiteenlopende sectoren te helpen succesvoller te ondernemen. Onze ervaring en expertise strekt zich uit van automotive tot zorg, en alles wat hier tussen zit. Tegelijk zijn wij met 1.400 vestigingen in 158 landen ook op lokaal niveau overal aanwezig. Wij kennen dus ook uw specifieke markt als geen ander. Juist dankzij deze combinatie van internationale branchekennis en regionale betrokkenheid kunnen wij u zeer gericht van dienst zijn.

Concrete oplossingen

Als u snel moet reageren op marktontwikkelingen of businesskansen, wilt u daar honderd procent op kunnen focussen. BDO Advisory helpt u uw organisatie wendbaar te maken met concrete en resultaatgerichte oplossingen. Oplossingen die verder gaan dan een vrijblijvend advies, maar vooral ook voorzien in een succesvolle implementatie. Geen duimendikke rapporten, maar wel een goed doordacht advies en daadkracht. Hiervoor stellen wij een multidisciplinair team van specialisten samen dat gericht aan de slag gaan met uw vraagstuk. Zodat u zich weer kunt richten op wat er echt toe doet: nieuwe perspectieven creëren voor uw onderneming.

Persoonlijke betrokkenheid

Onze professionals zijn persoonlijk en gedreven in hun benadering van uw vraagstuk. Alleen zo kunnen we de verandering op gang brengen die nodig is om een succes te maken van uw doelstellingen. Een wendbare organisatie is alleen mogelijk als uw medewerkers zelf ook willen vernieuwen. Daarom kijken onze adviseurs niet alleen naar uw processen, maar ook naar de mensen binnen uw organisatie. Zij zijn het immers die uw ambities helpen waarmaken. Wij bundelen hierbij onze krachten door verbindingen te leggen tussen klanten, partners en eigen specialisten. Zo weten we zeker dat we alle mogelijkheden benutten om maximaal rendement te halen uit uw organisatie.

BDO Advisory:

  • Specialisten voor kernvraagstukken van organisaties
  • Heldere adviezen en scherpe keuzes
  • Executiekracht bij de implementatie van oplossingen
  • Expertise vanuit een wereldwijd netwerk
  • Kennis van uw specifieke branche en lokale markt
  • Persoonlijke, betrokken aanpak

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken. U kunt ons ook bereiken via het secretariaat (030) 284 99 60.

Contactpersonen