• Branches

Apothekers

Apothekers

Zoekt u professioneel bedrijfsadvies voor uw apotheek? Neem contact op met de branchegroep Apothekers van BDO.

Automotive

Automotive

Zoekt u als dealer, universeel of leasemaatschappij professioneel advies op maat? Neem contact op met de branchegroep Automotive van BDO.

Betaald voetbalorganisaties & topsport

Betaald voetbalorganisaties & topsport

Als marktleider op het gebied van dienstverlening aan betaald voetbalorganisaties weten wij precies welke richtlijnen en afwijkingen de KNVB hanteert omtrent de verslaggeving.

Bouw & Vastgoed

Bouw & Vastgoed

Zoekt u een professionele adviseur met ervaring in de bouw- en vastgoedbranche? Neem contact op met de branchegroep Bouw & vastgoed van BDO.

Familiebedrijven

Familiebedrijven

Bent u benieuwd welke nieuwe perspectieven BDO kan bieden op uw familiebedrijf? Neem contact op met een van onze specialisten.

Financial Services

Financial Services

Zoekt u als financiƫle dienstverlener professioneel advies bij uw bedrijfsvoering? Neem contact op met de branchegroep Financial Services van BDO.

Food & Flowers

Food & Flowers

Zoekt u professioneel (organisatie)advies en ondersteuning voor uw foodbedrijf? Neem contact op met de branchegroep Food & Flowers van BDO.

Horeca & Recreatie

Horeca & Recreatie

Zoekt u als horecaondernemer professioneel advies bij uw bedrijfsvoering? Neem contact op met de branchegroep Horeca & Recreatie van BDO.

Overheid

Overheid

Zoekt u als overheidsinstelling professioneel (organisatie)advies? Neem contact op met de branchegroep Overheid van BDO.

Maatschappelijke organisaties

Maatschappelijke organisaties

Zoekt u professioneel (organisatie)advies voor uw maatschappelijke organisatie? Neem contact op met de branchegroep Maatschappelijke organisaties van BDO.

Publieke sector

Publieke sector

Zoekt u onafhankelijk (organisatie)advies voor uw publieke organisatie? Neem contact op met de specialisten van BDO voor de publieke sector.

Retail

Retail

Zoekt u professioneel advies of praktische ondersteuning bij een retail-gerelateerd vraagstuk? Neem contact op met de branchegroep Retail van BDO.

Technologie & Media

Technologie & Media

De manier waarop we leven, consumeren en zaken doen, wordt getransformeerd door technologie - er zijn geen aspecten van ons leven die onaangetast blijven door de impact ervan. Blockchain, kunstmatige intelligentie, augmented reality, personalisatie en automatisering zullen het tempo van verandering de komende jaren, of misschien slechts maanden, stimuleren voordat ze worden ingehaald door nieuwe technologie.

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Zoekt u professioneel advies voor uw transportonderneming? Neem contact op met de branchegroep Transport & Logistiek van BDO.

Woningcorporaties

Woningcorporaties

Zoekt u onafhankelijk (organisatie)advies voor uw woningcorporatie? Neem contact op met de branchegroep Woningcorporaties van BDO.

Zorg

Zorg

Zoekt u professionele ondersteuning bij de bedrijfsvoering binnen uw zorginstelling? Neem contact op met de branchegroep Zorg van BDO.