Tech

Professionele ondersteuning bij iedere groeifase

Innovatief ondernemen

Innovatie en (snelle) veranderingen zijn haast vanzelfsprekend als het gaat om het DNA van de technologie-industrie. Met de komst van Artificial Intelligence (AI) en de steeds veranderende vraag zijn er eindeloze mogelijkheden om als onderneming te groeien en uw potentieel te benutten.

De routekaart voor succes

Tegelijkertijd wordt de sector geconfronteerd met risico's die ondernemers dwingen hun routekaarten voor succes (opnieuw) te bekijken. Economische volatiliteit, geopolitieke spanningen, fiscale en regelgevingsonzekerheid en onvoorziene problemen in de toeleveringsketen zijn slechts enkele van de verstorende factoren die het ondernemingslandschap vormgeven. Naarmate de complexiteit toeneemt, zal alleen innovatie niet voldoende zijn om te profiteren van groei.

Wat kan BDO voor u betekenen

Bij BDO hebben we een goed begrip van de sectorproblemen waarmee u wordt geconfronteerd. Of u nu bijvoorbeeld wereldwijd wilt uitbreiden, aan de slag wilt met M&A- of exit strategieën, u wilt voorbereiden op veranderende regelgeving of uw personeel wilt boeien en binden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u daardoor helpen kansen te benutten en uw visie tot leven te brengen.

Voor wie we werken


Private equity

Vind uw weg in de wereld van private equity

Wanneer is de tijd rijp om de verkoop van uw bedrijf te overwegen? Er zijn legio redenen denkbaar. Uiteraard zijn er twee voor de hand liggende keuzes: blijven óf uitstappen. Een derde keuzemogelijkheid is een ‘money-out’-transactie met private equity (PE). BDO helpt (tech)bedrijven graag op weg in de complexe wereld van private equity. Benieuwd naar de belangrijkste aandachtspunten?
Download whitepaper

Gerelateerde diensten

Bij het verkopen of overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Hoe bepaalt u bijvoorbeeld de waarde van uw of andermans onderneming of hoe organiseert u de te nemen processtappen om tot een succesvolle transactie te komen? Grote vraagstukken vragen om grondig onderzoek en deskundig advies. Als marktleider in fusies en overnames realiseert BDO samen met u de perfecte deal.

LEES MEER

Uw salarisadministratie is een onmisbare schakel binnen uw organisatie. De complexiteit van salarisadministratie is de laatste jaren toegenomen. Denk aan ingewikkelde subsidies, pensioenregelingen en veranderende regels met betrekking tot loonheffingskortingen. Deze ontwikkelingen brengen risico’s met zich mee, vooral op het gebied van continuïteit en naleving van regelgeving. De specialisten van BDO kunnen u ondersteunen bij deze vraagstukken.

LEES MEER

BDO levert een compleet dienstenportfolio op het uitgestrekte cyberdomein. Een domein dat we begrijpelijk en inzichtelijk maken. Geen ingewikkelde verhalen met complexe en dure oplossingen, maar pragmatisch meedenken, kijken waar de risico’s liggen en vervolgens met gerichte acties uw IT-veiligheid of cybersecurity verhogen. Tot het verzekeren van aanvalsschade aan toe.  

LEES MEER

BDO Interim & Recruitment vindt de juiste kandidaat voor elke sleutelpositie. Of u nu een pure financial nodig heeft of een doorgewinterde CEO. Wij streven naar een ‘duurzame plaatsing’ van die geschikte kandidaat. Rekening houdend met het feit dat iedere fase van een organisatie vraagt om andere kennis en competenties. Als ervaren gesprekspartner dienen wij de beste oplossing aan voor ieder vraagstuk, of u nu te maken heeft met capaciteitsproblemen of streeft naar een cultuurverandering.

LEES MEER

IT en digitalisering raken alles en iedereen. Iedere organisatie, zal technologie moeten omarmen om succesvol te worden én blijven. Het omarmen van technologie heeft ook een keerzijde, waarbij concurrentie, (keten)afhankelijkheden, risico’s en compliance-vereisten alleen maar toenemen. Met een assurance-rapportage toont u aan dat de bedrijfsvoering en dienstverlening voldoen aan gemaakte afspraken, wordt beheerst en in overeenstemming is met geldende standaarden.

LEES MEER

Contactpersoon