HR Services

Een oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van HR

Winnend werkgeverschap dankzij een HR-strategie op maat

Het vinden, binden en boeien van talentvolle medewerkers is voor veel bedrijven een continue uitdaging. Het aantrekken en behouden van hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers kan echter een aanzienlijke impact hebben op het succes van uw organisatie. Winnend werkgeverschap start met een HR-strategie op maat. Een strategie die zich onderscheidt op het gebied van personeelsmanagement en bijdraagt aan het creëren van een duurzaam concurrentievoordeel. Cruciaal in een voortdurend veranderende arbeidsmarkt. 

Vinden, binden en boeien

Geschikte mensen binden begint met een duidelijk inzicht in de huidige en toekomstige eisen en behoeften van uw organisatie. Een gezonde, motiverende werkomgeving creëren, is een belangrijke factor bij doorstroom en behoud van medewerkers. Daarnaast helpt het om uw organisatiedoelstellingen te bereiken. Aantrekkelijk zijn en blijven is essentieel en dat doet u door te investeren in ontwikkeling en mensen uit te dagen om hun potentieel te bereiken. 

Een open en transparante omgeving bieden waarin u medewerkers aanmoedigt om te innoveren en ideeën aan te dragen, is belangrijker dan ooit. En dit alles kan alleen als ook de basis van HR gewaarborgd is, denk aan rechts- en fiscaalgebied. 

Alle diensten in één team 

In BDO vindt u een partner die uw organisatie bij al deze onderwerpen bij de hand kan nemen. Ons multidisciplinaire team HR Services biedt u pragmatisch en persoonlijk ondersteuning, volledig afgestemd op uw behoeften. Hoe groot of klein uw uitdaging ook is: onze strategische, juridische en fiscale adviseurs staan voor u klaar en kennen alle actuele (on)mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend sparren over de HR-kansen in uw organisatie? Of heeft u juist een specifieke arbeidsrechtelijke vraag, een vraag rondom uw salarisadministratie of loon- en premieheffing? Neem dan contact op met één van onze specialisten. 

Maak een afspraak

Nodig een van onze specialisten uit voor een kennismakingsgesprek via (088) 236 48 48 of mail ons. 

Contactpersonen