• Laat data voor
    je werken

    Digitale transformatie in de Flowers- & Food branche

    Download uitgave

Food & Flowers

Hoe kan ik meer financieel voordeel behalen voor mijn bedrijf? Welke (internationale) ontwikkelingen hebben invloed op mijn organisatie? De Nederlandse food & flowersector draait niet alleen op export, maar voorziet ook voor een groot deel in de behoeften van onze ‘eigen’ Nederlandse consument. Technologische innovatie, duurzaamheid en schaalvergroting zijn belangrijke thema’s in de hele keten. Steeds meer bedrijven in de food & flowersector – van voedselverwerkende industrie tot veredelaars en ondernemers in de glastuinbouw – krijgen bij hun groei met internationale (fiscale) wet- en regelgeving te maken. Binnen familiebedrijven in de sector is opvolging, met oog voor continuïteit van het bedrijf en harmonie in de familie, een belangrijk vraagstuk.

Deals Flowers & Food-sector

Pragmatisch en persoonlijk

Bij BDO helpen we u graag met professioneel advies en ondersteuning bij uw organisatie. Onze specialisten staan middenin de sector. Ze komen niet alleen bij het Nederlandse mkb, maar ook bij grote, internationaliserende ondernemingen over de vloer. We onderhouden onze contacten niet alleen voor onszelf, maar ook om mensen en organisaties aan elkaar te verbinden zodat u daar voordeel aan heeft. We onderhouden onder meer warme banden met Food & Agri, Wageningen, Food Valley, Greenports, Seed Valley, Startlife en de Hillenraad.

Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn onze pragmatische manier van werken en onze no nonsense mentaliteit. Klanten waarderen ook onze persoonlijke benadering: we staren ons nooit blind op een losstaand vraagstuk, maar vragen altijd door naar het verhaal achter uw vraag.

Digitale transformatie in de food & flowersbranche

In een speciale uitgave over digitale transformatie in de  food & flowerssector geven branche experts hun visie op toekomstige ontwikkelingen. Lees de klantcase van Harm Langen (CEO) en Berlinde Middelbrink (CFO) over hoe data van toegevoegde waarde is bij broederij Pas Reform. Managing director Frank Koenen vertelt hoe er bij Fleurametz volop ingezet wordt op IT en hoe zij middels innovatieve manieren hun klant benaderen. Branche expert Martien Penning van Hillenraad geeft aan welke trends hij verwacht en BDO experts  bespreken de ingrijpende technologische veranderingen die de sector te wachten staan. Download de uitgave via onderstaande button.

DOWNLOAD UITGAVE

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u als bedrijf in food of flowersector kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van onze specialisten van de Branchegroep Food & Flowers.

Op agf.nl kunt u meer relevante artikelen lezen over de branche.