BDO Digital

Expert in digitale strategieën én transformatie

BDO Digital

Als wereldwijd opererende (onafhankelijke) adviesorganisatie kent BDO als geen ander de bijna onbegrensde mogelijkheden die nieuwe technologieën met zich meebrengen. We kennen de impact die het kan hebben op mensen, bedrijven en industrieën. Net als de risico’s die ermee gepaard gaan. Zoekt u een gids om het tijdperk van vernieuwing en een nieuwe economie te betreden? BDO Digital transformeert technologische vernieuwing van concept naar een tastbaar, waardevol, onmisbaar en veilig element van uw bedrijfsvoering.

Specialist op het snijvlak van business en technologie

Als specialist voor het midden en hogere marktsegment in het bedrijfsleven en de non-profitsector werken wij persoonlijk en altijd business-led. Dat wil zeggen dat de strategie van uw organisatie centraal staat. Wij vertalen uw doelen naar de best passende technologische oplossingen, die altijd ten dienste staan aan uw bedrijfsvoering en uw mensen. Wij worden daarbij ondersteund door het continu innoverende internationale BDO Digital-netwerk van datascientists, data-engineers, cyber- en forensicspecialisten, AI-experts, software-engineers, IT-architecten en specialisten op bijvoorbeeld het gebied van robotisering of privacy en wet- en regelgeving. Om u te ondersteunen werken wij samen met gerenommeerde en betrouwbare partners zoals Microsoft en UiPath, de marktleider op het vlak van RPA-software.

Betrokken van analyse tot implementatie

Op basis van een grondige analyse kijken wij met welke digitale strategie wij uw bedrijfs- of organisatiedoelstellingen kunnen ondersteunen. Dit doen wij vanuit een breed spectrum: van een uitvoerige risicoanalyse tot een stevig onderbouwd plan voor het realiseren van nieuwe oplossingen. Wij maken uiteraard gebruik van de kennis en ervaring die bij BDO aanwezig is op bijvoorbeeld gebieden als compliance, finance en risicomanagement. Deze specifieke kennis gecombineerd met onze digitale expertise en diepgaande proces-/marktkennis leidt tot projecten waarin wij, steeds samen met u als opdrachtgever én met de betrokken medewerkers, geleidelijk de nieuwste technologie implementeren en processen transformeren

Aan de slag   

Niet zeker hoe uw digitaliseringstraject te starten? Navigeer door het menu op deze pagina en zie waarmee we u kunnen helpen. Staat de oplossing die u zoekt er niet tussen of heeft u behoefte aan een gesprek? Neem direct contact met ons op.

Wat BDO Digital u helpt bereikenContactpersonen