Arjan Endhoven, Drs., Partner Belastingadvies | Voorzitter Industry Group Real Estate

Arjan Endhoven

Partner Belastingadvies | Voorzitter Industry Group Real Estate

Drs.

(020) 543 21 00


Arjan is partner in de Belastingadviespraktijk met bijna 30 ervaring in publieke fiscaal-juridische advisering en fiscale compliance, met brede kennis van aanverwante accountancy en consultancy aspecten. Arjan leidt de vastgoedpraktijk van BDO Nederland en adviseert voornamelijk vastgoed investeerders, fondsen en ontwikkelaars. Voor BDO International acteert hij als Global Head of Real Estate and Construction en is hij actief in Site Selection Services en in Global Value Chain advisering.

In zijn dagelijkse fiscale praktijk adviseert hij met name op het gebied van vennootschapsbelasting, internationaal belastingrecht, btw en overdrachtsbelasting.

Arjan heeft een algemene economische achtergrond, met ervaring in andere sectoren zoals professional services, financial services en automotive. Hij beziet vraagstukken breed, ook vanuit bedrijfseconomisch en commercieel perspectief.

Arjan is één van de geaccrediteerde fiscale partners van BDO voor de due diligence praktijk. Hij publiceert periodiek over de bouw & vastgoedindustrie en trad vaak op als gastdocent en spreker in diverse seminars en webinars.

In zijn vrije tijd is hij als vrijwilliger betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties.

Artikelen: