Accountancy & Bedrijfsadvies

Een persoonlijk adviseur én slimme online oplossingen

Accountancy & Bedrijfsadvies

U wilt de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijkertijd heeft u behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming. BDO biedt u precies wat u nodig heeft: slimme online oplossingen voor uw administratieve processen én een persoonlijk adviseur die zorgt voor nieuwe inzichten.
 

Dit kan BDO voor u betekenen

Accountancy

U wilt graag dat uw financiële administratie nauwkeurig, betrouwbaar en overzichtelijk is. Maar u vindt het net zo belangrijk dat u weet wat de cijfers nu echt zeggen over uw bedrijf. Onze accountants vertalen de cijfers op uw jaarrekeningen naar wat er echt gebeurt binnen uw onderneming. Ook kunnen we uw administratie van A tot Z overnemen en zorgen voor continuïteit en kwaliteitsverbetering door onze ontwikkelde kennis van accountancy.

Bedrijfsadvies

Uw persoonlijk adviseur is uw klankbord, coach en kritische sparringpartner die u gevraagd én ongevraagd adviezen geeft. Zodat u altijd de juiste beslissing neemt. Daarnaast zorgt uw vaste adviseur dat de juiste specialisten voor u aan de slag gaan. Van financiële analyse, accountancy en fiscaliteit tot bedrijfsadvies en HR.

Online dashboarding

Ons online dashboard is gekoppeld aan uw financiële systemen. Zodat u uw bedrijfsprestaties direct kunt analyseren en bijsturen waar nodig. Uw cijfers zijn niet langer alleen een verslag van het verleden, maar helpen u om samen met uw adviseur vooruit te kijken. Daarnaast kunnen we door middel van datagedreven werken uw organisatie benchmarken ten opzichte van andere soortgelijke organisaties in dezelfde branche. 

Payroll en HR

Uw salarisadministratie is een onmisbare schakel binnen uw organisatie. Deze zorgt ervoor dat uw medewerkers het juiste salaris ontvangen en dat u compliant bent met de regels van loonheffing. De complexiteit van salarisadministratie is de laatste jaren toegenomen. Denk aan ingewikkelde subsidies, pensioenregelingen en veranderende regels met betrekking tot loonheffingskortingen. Daarnaast is er door de krapte op de arbeidsmarkt een gebrek aan specialistische kennis op deze gebieden. 

Waar kunt u op rekenen? 

  • Uw adviseur is tegelijk uw kritische sparringpartner;
  • Uw administratie en rapportages zijn volledig geautomatiseerd;
  • U heeft altijd snel inzicht in uw cijfers met gebruiksvriendelijke online tools;
  • Er staat altijd een team specialisten tot uw beschikking;
  • Van samenwerken tot volledig uitbesteden: u kiest zelf;
  • U weet precies waar u aan toe bent, ook voor een vast bedrag per maand.

Contactpersonen