• Accountancy & Bedrijfsadvies

    Een persoonlijk adviseur én slimme online oplossingen voor een vast maandtarief

NIEUWE ZEKERHEID

Met Accountancy & Bedrijfsadvies van BDO weet u exact waar u aan toe bent
 

Als ondernemer wilt u de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijk heeft u ook behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming. BDO biedt u precies wat u nodig heeft: slimme online oplossingen voor uw administratieve processen én een persoonlijk adviseur die zorgt voor nieuwe perspectieven.

Een persoonlijk adviseur en sparringpartner

U krijgt een vaste, persoonlijke bedrijfsadviseur. Iemand die uw ambities en uw onderneming door en door kent en graag samen met u vooruitkijkt. Een klankbord, coach en kritisch sparringpartner die u gevraagd én ongevraagd van adviezen voorziet. Zodat u altijd de juiste beslissing neemt. Of het nu gaat om een rendementsvraagstuk, bedrijfsopvolging, hr-advies, fiscale herstructurering, estate planning of continue procesverbetering.

Altijd een team specialisten tot uw beschikking

Uw persoonlijke adviseur wordt ondersteund door een team mkb- en/of familiebedrijfspecialisten, zoals financieel analisten, accountants, auditors, fiscalisten en consultants. Dit biedt u de zekerheid dat u met al uw vragen terecht kunt bij BDO. En dat u de beschikking heeft over de expertise van een professionele dienstverlener met een internationaal netwerk. Uw vaste adviseur blijft hierbij altijd het eerste aanspreekpunt. Hij of zij is de regisseur die ervoor zorgt dat de juiste specialisten voor u aan de slag gaan.

24/7 inzicht in uw bedrijfsprestaties met BDO Analytics

Ervaar het gemak van onze slimme en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware BDO Analytics. Hiermee heeft u actueel inzicht in al uw financiële zaken. Omdat BDO Analytics is gekoppeld aan uw financiële systemen, kunt u uw bedrijfsprestaties direct en tot op factuurniveau analyseren Zo bent u sneller in staat om financieel, operationeel en strategisch bij te sturen op basis van concrete KPI’s. Uw cijfers zijn niet langer meer alleen een verslag van het verleden, maar bieden een uitgangspunt om direct te handelen en meteen resultaat te zien. En u houdt dus meer tijd over om samen met uw adviseur vooruit te kijken.

Zekerheid voor een vast bedrag per maand

Bij BDO weet u exact waar u aan toe bent. U krijgt geen losse facturen meer voor losse opdrachten, maar één factuur met een vast bedrag per maand voor een gezamenlijk overeengekomen dienstenpakket, inclusief advies. Dit bedrag is gebaseerd op uw historisch gebruik van onze dienstverlening in de afgelopen jaren en houdt rekening met uw toekomstige behoeften, omgerekend naar een vast maandbedrag. U weet dus vooraf welk bedrag u per maand betaalt voor de diensten die ú nodig heeft om uw onderneming efficiënter, gezonder en wendbaarder te maken.

Van samenwerken tot volledig uitbesteden

Als ondernemer heeft u de keuze of en in welke mate u uw financiële processen wilt outsourcen. Van enkel samenwerken tot volledig uitbesteden. Het laatste zorgt voor continuïteit, kostenbesparing, kwaliteitsverbetering en de zekerheid dat u bent voorbereid op nieuwe regels, marktontwikkelingen en (internationale) groeiambities.

Accountancy & Bedrijfsadvies voor het mkb:

  • Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en hr-zaken

  • Vertrouwd adviseur én kritisch sparringpartner

  • Administratie en rapportages optimaal geautomatiseerd

  • Snel inzicht met gebruiksvriendelijke online tools

  • Altijd een team specialisten tot uw beschikking

  • Van samenwerken tot volledig uitbesteden

  • Weet waar u aan toe bent voor een vast bedrag per maand

Contact

Meer dan 19.000 abonnees gingen u voor: schrijf u nu in voor de BDO e-mailnieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken nieuwe perspectieven op thema’s zoals groei, digitalisering en personeel. 

Meld mij aan

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor het mkb en familiebedrijven? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken. 

www.bdo.nl/nl-nl/herkenning-contact