• Zorg

BDO voor de zorg

Hoe houd ik mijn zorginstelling in deze uitdagende tijden financieel gezond? De moderne zorg is een veeleisend vak: instellingen moeten niet alleen kwalitatief hoogstaande zorg leveren, maar ook kostenefficiënt en veilig werken. De overheid snijdt in budgetten, de concurrentie groeit en de consument wordt met de dag kritischer. Hoe behoudt u in deze uitdagende tijden als zorginstelling uw bestaansrecht? Professioneel advies kan u helpen om de juiste koers te kiezen.

Maatschappelijk relevant en slimme keuzes

Bij BDO geloven we dat zorginstellingen hun maatschappelijke relevantie met slimme bedrijfsmatige keuzes juist nu kunnen vergroten. Dat is ook het doel dat de specialisten van onze branchegroep Zorg steeds voor ogen hebben. Samen met collega’s in andere branches van de publieke sector vertalen we actuele ontwikkelingen en inzichten naar gerichte adviezen en praktische ondersteuning voor uw organisatie.

Thema's

BDO kan u onder meer ondersteunen bij:

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u als zorginstelling bij uw bedrijfsvoering kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer (088) 236 48 03 of stuur een e-mail.
 

BDO ronde tafel zorgvisie

Op donderdag 17 januari organiseert BDO een rondetafel sessie. Tijdens deze sessie staat de vraag hoe ziekenhuizen de lead kunnen nemen in de noodzakelijke transformatie naar een nieuw duurzaam zorglandschap centraal. Lees meer en meld u aan via onderstaande button.

Rondetafel sessie zorg