• Zorg

BDO voor de zorg

Hoe houd ik mijn zorginstelling in deze uitdagende tijden financieel gezond? De moderne zorg is een veeleisend vak: instellingen moeten niet alleen kwalitatief hoogstaande zorg leveren, maar ook kostenefficiënt en veilig werken. De overheid snijdt in budgetten, de concurrentie groeit en de consument wordt met de dag kritischer. Hoe behoudt u in deze uitdagende tijden als zorginstelling uw bestaansrecht? Professioneel advies kan u helpen om de juiste koers te kiezen.

Maatschappelijk relevant en slimme keuzes

Bij BDO geloven we dat zorginstellingen hun maatschappelijke relevantie met slimme bedrijfsmatige keuzes juist nu kunnen vergroten. Dat is ook het doel dat de specialisten van onze branchegroep Zorg steeds voor ogen hebben. Samen met collega’s in andere branches van de publieke sector vertalen we actuele ontwikkelingen en inzichten naar gerichte adviezen en praktische ondersteuning voor uw organisatie.

Thema's

BDO kan u onder meer ondersteunen bij:

Strategische allianties 

De ontwikkelingen en uitdagingen in het publieke domein zijn te complex geworden om alleen op te lossen. Samenwerken is het antwoord. Het aangaan van strategische allianties, in welke vorm dan ook, is echter niet eenvoudig. Samenwerken is lastig. Want hoe kies je de juiste samenwerkingspartner, en met welk doel? Welke afspraken maak je met elkaar? Vragen als deze hebben wij voorgelegd aan diverse partijen. Uit eerste hand vertellen zij waarom ze hebben besloten om samen te werken met andere organisaties, wat de allianties hen opleveren, waar ze tegenaan lopen en welke lessen ze hebben geleerd. Benieuwd naar de inspirerende verhalen? Bekijk dan de publicatie via onderstaande button: 

Bekijk dossier strategische allianties

Contact

Meer dan 19.000 abonnees gingen u voor: schrijf u nu in voor de BDO e-mailnieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken nieuwe perspectieven op thema's zoals nieuwe businessmodellen voor de zorg en het benchmark ziekenhuizen.

Meld mij aan voor e-mailnieuwsbrief

Bent u benieuwd hoe BDO u als zorginstelling bij uw bedrijfsvoering kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer (088) 236 48 03 of stuur een e-mail.