Over BDO

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven. Tweewekelijks nieuwe perspectieven in de vorm van nieuwsberichten in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan net als 21.000 andere abonnees in voor onze nieuwsbrief.

SCHRIJF MIJ OOK IN

Onze kernwaarden

Onze rol als adviseur en onafhankelijke accountant vraagt om vertrouwen. En om integer en maatschappelijk verantwoord handelen. Daarom werken we bij BDO al ruim 80 jaar volgens een aantal gemeenschappelijke principes. Samen vormen ze onze vijf kernwaarden: professionaliteit, plezier, praktische relevantie, mensgerichtheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 • Professionaliteit
  Wij zijn professionals: wij staan voor topkwaliteit en zijn integer, objectief, betrouwbaar en deskundig in ons vakgebied. Wij zijn gericht op continue ontwikkeling en verbetering.
 • Plezier
  Wij hebben plezier in ons werk: wij zijn enthousiast in onze samenwerking en intrinsiek gemotiveerd om het beste uit onszelf en anderen te halen. Wij zijn vitaal.
 • Praktische relevantie
  Wij bieden oplossingen die relevant zijn in de praktijk: doelmatig, doeltreffend, door technologie gedreven en afgestemd op de situatie. Wij zijn proactief en brengen complexiteit terug tot de essentie.
 • Mensgerichtheid
  Wij zijn gericht op mensen: wij hebben oprechte interesse en aandacht voor de mens achter collega’s, klanten en de mens in de maatschappij. Wij geloven dat ieder individu ertoe doet en bijdraagt aan succes, en zich verbonden en welkom mag voelen.
 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid
   
  Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk: wij streven naar een duurzame en toekomstbestendige impact op onze omgeving. Wij werken aan verbinding en vertrouwen. 

Onze bedrijfscode

BDO heeft als missie: het toevoegen van zekerheid aan organisaties, ondernemers en aan de maatschappij door het altijd en overal leveren van topkwaliteit. Dat doen we door een professionele organisatie te zijn waarin proactiviteit het verschil maakt, met door data en technologie gedreven ondernemende mensen met verschillende achtergronden. Bij BDO werken we volgens een aantal gemeenschappelijke waarden en principes. Die zitten in ons DNA en bepalen ons dagelijks doen en laten, binnen én buiten de organisatie.
In onze BDO Code is de betekenis van deze kernwaarden en de bijbehorende gedragsprincipes beschreven. Deze vormen de basis voor de wijze waarop wij als BDO’ers, individueel en als team, onze werkzaamheden uitvoeren en waarop we aanspreekbaar zijn door elkaar en door derden. De BDO Code vormt daarmee het kader voor onze professionele integriteit en onze professionele verantwoordelijkheid. Het gaat over wie wij zijn en over ons DNA dat ons onderscheidt en succesvol maakt.


Klik hier voor de BDO Code en hier voor de Engelse versie