• Over BDO

Onze belofte: nieuwe perspectieven

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven. Tweewekelijks nieuwe perspectieven in de vorm van nieuwsberichten in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan net als 19.000 andere abonnees in voor onze nieuwsbrief.

SCHRIJF MIJ OOK IN

Onze kernwaarden

Onze rol als adviseur en onafhankelijke accountant vraagt om vertrouwen. En om integer en maatschappelijk verantwoord handelen. Daarom werken we bij BDO al ruim 80 jaar volgens een aantal gemeenschappelijke principes. Samen vormen ze onze vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Deze principes zitten in ons DNA en bepalen ons dagelijkse doen en laten. Binnen én buiten de organisatie. Zo geven we richting aan onze ambitie om de allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan onze klanten. En zo creëren we ook als werkgever nieuwe perspectieven, door partners en medewerkers uitdaging te bieden en ruimte om de eigen talenten te ontdekken en benutten.

Onze bedrijfscode

Wij willen transparant zijn over onze ambities en over de wijze waarop we hieraan invulling willen geven.
Daarom hebben we een bedrijfscode opgesteld zodat klanten, medewerkers en de maatschappij weten wat zij van ons mogen verwachten en waarop zij ons mogen aanspreken. Onze bedrijfscode geeft aan waar wij voor staan. Wat onze principes en kernwaarden zijn, die richting geven aan de wijze waarop onze professionals dagelijks hun rol vervullen.


 

Kwaliteit

Wat drijft ons als adviseurs en accountants? Wat mag u van ons verwachten en hoe zien wij onszelf?

Coronavirus COVID-19: onze aanpak

BDO doet er alles aan om de veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers te borgen. Daarbij staan hun gezondheid, veiligheid en welbevinden voorop.

Organisatiestructuur

BDO heeft ruim 1.600 vestigingen in 167 landen. In totaal hebben wij ruim 91.000 specialisten op het gebied van audits, jaarrekeningcontroles, belastingzaken en bedrijfsfinanciën in dienst.

Internationaal netwerk

Het wereldwijde BDO-netwerk bestaat uit meer dan 1.800 vestigingen in 167 landen. Met ruim 88.000 professionals in dienst beschikken wij over expertise van de lokale markt en bundelen die kennis tegelijkertijd via ons internationale netwerk om u landoverstijgend van dienst te zijn.

Partnerships

Als maatschappelijk verantwoorde organisatie heeft BDO een aantal maatschappelijke partnerships. Lees hier meer over.

Klachtenregeling

BDO heeft een klachtenregeling die voorziet in de mogelijkheid tot het indienen van een klacht over het beroepsmatig handelen van aan BDO verbonden beroepsbeoefenaren en over vermeende onregelmatigheden in verband met de dienstverlening door BDO.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ligt besloten in de aard van ons vak. We werken er op diverse manieren aan.