• Kwaliteit

Vertrouwde adviseurs, onafhankelijke accountants

Transparant en integer handelen is een harde eis van de moderne maatschappij. Voor ons is het een vanzelfsprekendheid. Wij willen u als adviseurs en accountants niet alleen onze diensten, maar ook gemoedsrust bieden. 

U mag van ons kwaliteit verlangen. We scoren een hoge klanttevredenheid, maar mocht u toch ontevreden zijn dan gaan we daarover graag met u in gesprek.

Werkgroep Toekomst accountantsberoep

Onze werkgroep Toekomst accountantsberoep presenteerde in 2014 een serie maatregelen om de kwaliteit van ons bedrijf en onze sector te verbeteren. Zo dragen we bij aan het herstel van vertrouwen in onze sector.

Transparantieverslag

Met ons transparantieverslag geven we de maatschappij inzicht in de structuur en het functioneren van BDO Audit & Assurance B.V.

ISO27001-certificering

Sinds januari 2015 beschikt BDO over een ISO27001-certificering. Daardoor voldoen al onze ICT-processen en informatiebeveiliging aan de internationale standaard.

Klachtenregeling
Ben u niet tevreden over de kwaliteit van onze dienstverlening? Dan horen wij dat graag van u. BDO heeft een speciale klachtenregeling. Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Neem dan contact op via ons contactformulier.