• Audit & Assurance

    Bij uw jaarrekeningcontrole zijn onze bedrijfsadviezen standaard inbegrepen

NIEUWE CONTROLE

Met BDO Audit & Assurance krijgt u grip op uw rendement en uw bedrijfsrisico’s

Is uw onderneming financieel gezond? Hoe goed renderen uw verschillende bedrijfsonderdelen? En welk risico vormt bijvoorbeeld de Brexit voor uw organisatie? Als ondernemer of financieel directeur wilt u duidelijkheid. Het geeft u houvast bij het nemen van bedrijfsstrategische beslissingen en bij het verantwoorden van financieel beleid. De specialisten van BDO Audit & Assurance bieden u deze duidelijkheid graag.

Grip op uw rendement

BDO Audit & Assurance biedt u grip op het rendement van uw bedrijfsvoering. Dit doen we door onze slimme en gebruiksvriendelijke software te koppelen aan uw administratieve processen. En door onze ervaring en marktexpertise te combineren met uw ambities en kennis van uw bedrijf. Samen komen we tot nieuwe inzichten in de risico’s en inefficiënties die er spelen binnen uw organisatie. Vervolgens vertalen we deze naar nieuwe mogelijkheden om processen te optimaliseren en uw rendement te verbeteren.

Gestandaardiseerde rapportage

Bij BDO hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van audits en jaarrekeningcontroles. Onze aanpak biedt u de zekerheid dat u compliant bent aan de geldende wet- en regelgeving. Bovendien maken we bij onze financiële verslaggeving gebruik van uniforme, wereldwijde standaarden, zoals Standard Business Reporting (SBR). Dit resulteert in controleverklaringen, management letters en accountantsverslagen die niets aan duidelijkheid te wensen over laten.

De juiste match

Bij de inzet van onze adviseurs en financieel specialisten zijn we altijd op zoek naar de juiste match voor u en uw organisatie. Niet alleen vakinhoudelijk maar zeker ook in persoonlijk opzicht. Oprechte betrokkenheid en wederzijds vertrouwen vormen wat ons betreft de basis van een vruchtbare samenwerking. We kijken dan ook niet alleen naar uw cijfers, maar verdiepen ons ook in het verhaal achter uw vraag. Alleen zo kunnen we u helpen uw organisatie sterker, gezonder en wendbaarder te maken richting de toekomst.

BDO Audit & Assurance:

  • Duidelijk inzicht in het rendement van uw organisatie

  • Onafhankelijke beoordeling van uw bedrijfsrisico’s

  • Heldere verslaggeving volgens universele standaarden

  • Professionele en betrokken aanpak

  • Concrete adviezen voor een betere bedrijfsvoering

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Audit & Assurance? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.  

Contactpersonen