Audit & Assurance

Krijg grip op uw rendement en bedrijfsrisico’s

Krijg grip op uw rendement en bedrijfsrisico’s

In de huidige dynamische omgeving is behoefte aan zekerheid. Risico’s van ondernemen en besturen moeten inzichtelijk en beheersbaar zijn. Of het nu gaat om de jaarrekening, de IT-omgeving, duurzaamheidsverslaggeving, gemeentefinanciën of bijvoorbeeld een subsidieverantwoording: de maatschappij stelt hoge eisen aan de transparantie van organisaties en aan verstrekte informatie. Logisch dus dat organisaties op zoek zijn naar zekerheid.

Wat kan BDO voor u betekenen?

BDO Audit & Assurance voegt zekerheid toe aan informatie en daarmee aan organisaties, ondernemers en aan de maatschappij. Wij dragen daardoor niet alleen bij aan het (financiële) welvaren van afzonderlijke organisaties, maar aan het gehele economische functioneren van onze maatschappij. BDO heeft een OOB-vergunning van de AFM. Onze professionals zijn meer dan alleen onafhankelijke auditors en doen meer dan financiële audits. 

We bieden een breed pakket aan dienstverlening. Naast de financiële audit van de jaarrekening met de daarin geïntegreerde IT-audit, kunt u bij ons terecht voor audits van ESG-rapportages maar ook voor bijvoorbeeld ‘third party assurance’ met betrekking tot uw IT-omgeving. Daarnaast helpen wij u ook bij de praktische ondersteuning van een audit. Op een manier die past bij uw mensen, uw cultuur en uw bedrijfsvoering. Deze dienstverlening bestaat onder meer uit support op het gebied van verslaggeving; DUTCH GAAP, IFRS, US GAAP en ESG.Als financieel verantwoordelijke(n) krijgt u kritische, maar vooral ook meedenkende professionals over de vloer. 

Contactpersonen