Vermogensstructurering en estate planning

Uw vermogen opent een wereld vol mogelijkheden met BDO

Uw vermogen opent een wereld vol mogelijkheden met BDO

Als vermogende particulier of familie met een complex financieel profiel heeft u unieke behoeften die verder gaan dan slechts het voldoen aan fiscale verplichtingen. Hierbij kunt u denken aan vermogens- en successieplanning, bedrijfsopvolging, het structureren en beschermen van uw vermogen, maar ook het succesvol organiseren van het dagelijks vermogensbeheer. Het overzien van het vaak zeer complexe juridische, financiële en fiscale totaalplaatje kan overweldigend zijn.

Met BDO als uw sparringpartner haalt u het meest uit uw vermogen

Als u ons deelgenoot maakt van uw situatie, uw uitdagingen en uw wensen, luisteren we vooral. We zijn uw sparringpartner. En we stellen essentiële vragen om de continuïteit van uw vermogen, met behoud van de harmonie binnen de familie, te waarborgen. 

Als we een helder beeld hebben van uw specifieke situatie en uw wensen, gaan wij achter de schermen in gesprek met onze gespecialiseerde collega’s. Onze kennis en ervaring, zowel nationaal als internationaal, stelt ons in staat om goed te adviseren. Dat doen we in duidelijke en begrijpelijke taal. 

We leggen u de voor- en nadelen van verschillende opties voor, we adviseren en begeleiden u, en zetten zaken desgewenst ook administratief voor u in werking. We zorgen ervoor dat u de kansen die u heeft ook kunt verzilveren, dit doen wij op een manier die past bij uw persoonlijke situatie.

Contactpersonen