• Tax & Legal

    Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking kan betekenen voor uw fiscale strategie en juridische kwesties

NIEUWE HELDERHEID

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking kan betekenen voor uw fiscale strategie en juridische kwesties.

Wetten en -regels veranderen continu. Belastingvraagstukken worden steeds complexer en de maatschappelijke roep om transparantie groeit. Juridische kwesties zijn per definitie gevoelig: er staat veel op het spel en het gaat vaak om mensen. Hoe houdt u als bestuurder of ondernemer het overzicht in dit dynamische en specialistische landschap? En hoe krijgt u uw stip op de horizon scherp?

BDO Tax & Legal biedt u nieuwe helderheid. Dit doen we door met een frisse blik naar uw organisatie te kijken. Door ingewikkelde belastingzaken en juridische vraagstukken te vertalen naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. En door samen met u op te trekken om uw zakelijke én persoonlijke doelen te bereiken.

Duidelijk advies

Bij BDO begrijpen we dat fiscale wet- en regelgeving voor u als bestuurder of ondernemer geen dagelijkse kost is. Daarom ontvangt u van ons geen duimdikke rapporten of wollige adviezen, maar concrete oplossingen om uw fiscale positie te verbeteren. Zo krijgt u weer grip op uw belastingzaken.

Ook begrijpen we als geen ander de gevoeligheden die met juridische kwesties gepaard gaan. Onze juristen hebben uitgebreide ervaring met grote en middelgrote privaatrechtelijke en (semi)publiekrechtelijke organisaties en nemen al uw juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies en begeleiden u zorgvuldig, zelfs als daarbij geprocedeerd moet worden.

Persoonlijke aanpak

Fiscale- en juridische vraagstukken gaan wat ons betreft niet alleen om cijfers of regels, maar vooral ook om mensen en vertrouwen. Daarom verdiepen wij ons niet alleen in uw onderneming of organisatie, maar leren wij u ook persoonlijk graag kennen. Door intensief samen te werken en vrijuit te sparren, zijn wij in staat door uw ogen naar de toekomst kijken. Zo kunnen wij onze diensten nog beter laten aansluiten op uw ambities.

Brede scope

Onze specialisten kijken altijd vanuit een brede scope naar uw fiscaal-strategische mogelijkheden en juridische vraagstukken. Uw vraag is ons vertrekpunt, maar we houden ook altijd oog voor andere kwesties, actuele ontwikkelingen en doelstellingen die binnen uw organisatie spelen.

Daarnaast hebben wij alle disciplines in huis om u gericht van dienst te zijn. Van btw-advies tot fiscaal risicomanagement en van arbeidsrecht tot fusies en overnames. Uiteraard verzorgen we ook graag uw periodieke aangifteverplichtingen en de controle van uw belastingaanslagen en beschikkingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Belastingadvies of Legal? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Contactpersonen