BDO Online boekhouden: snel en eenvoudig een actuele administratie

Boekhouden is onontkoombaar voor elke onderneming. Met BDO Online Boekhouden heeft u een makkelijk boekhoudpakket waarmee u direct aan de slag kunt. Ons standaardpakket is ideaal voor een vliegende start, maar ook met specifieke wensen voor uw boekhouding kunt u bij ons terecht.

Bij BDO heeft u één centraal aanspreekpunt voor zowel functionele als boekhoudkundige vragen. Omdat we altijd kunnen meekijken in uw administratie, lossen we uw problemen in een handomdraai op – van het beoordelen van de kwaliteit van uw administratie tot het voorbereiden van de omzetbelastingaangifte. Desgewenst nemen we uw administratie (tijdelijk) volledig van u over.

Gebruiksvriendelijk en meer voordelen

Met BDO Online Boekhouden kunt u alles wat u van een modern online boekhoudpakket mag verwachten. Eenvoud in gebruik staat voorop. We helpen u tijd te besparen met de volgende mogelijkheden:

  • Koppeling met uw bank: elektronische bankafschriften ontvangen en betaal- en incassobestanden genereren;
  • Koppelingen met de Belastingdienst voor fiscale aangiften (BTW, ICP, Fiscale eenheid);
  • Koppeling met uw salarispakket, webshop en facturatiepakket;
  • Verwerking van digitale inkoopfacturen via UBL en scan en herkenning van software;
  • Opstellen van verkoopoffertes, facturen en debiteurenbeheer vanuit het boekhoudpakket;
  • Inventarisatie rapportageopties.

U betaalt een vast maandbedrag voor het gebruik van BDO Online Boekhouden. De implementatiekosten zijn laag, de doorlooptijden kort.

Contact

Bent u nieuwsgierig hoe BDO Online Boekhouden u kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten of laat uw gegevens achter via het contactformulier Online Boekhouden.

Loading...