Jacco Oudhof, AA, Partner Accountancy & Bedrijfsadvies

Jacco Oudhof

Partner Accountancy & Bedrijfsadvies

AA

(055) 312 76 00


Jacco Oudhof was tot 2014 werkzaam als partner bij een ander groot accountantskantoor. Naast zijn toenmalige werkzaamheden als voorzitter van de mkb unit was hij ook voor ondernemers een sparringpartner en vertrouwenspersoon.
Het helpen van DGA's met de groei van hun onderneming, het strategisch vooruitdenken en ontzorgen, zodat de ondernemer vooral door kan gaan met ondernemen is tot op de dag van vandaag nog zijn grootste passie.

Vanuit deze passie en zijn jarenlange ervaring in de accountancy heeft hij in 2015 Dapas Software BV opgericht; een innovatieve IT-dienstverlener, die accountants- en administratiekantoren helpt om middels specifiek door Dapas ontwikkelde software meer grip te krijgen op hun werk- en/of riskprocessen. Hij weet ook hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten.

Sinds 2019 is Jacco werkzaam bij BDO en draagt bij aan de verdere uitbouw van de A&B (mkb) praktijken in Noord- en Oost Nederland. Achter de schermen blijft hij betrokken bij Dapas, maar de focus ligt op het uitvoeren van zijn oude vak, het zijn van een mkb accountant/adviseur.