Tonen 1 - 6 of 6
1
13 december 2017

Om ouderenzorg in de toekomst betaalbaar te houden, is er nog veel werk te doen. BDO deed internationaal onderzoek. Benieuwd naar onze bevindingen?

/nl-nl/perspectieven/waarom-nieuwe-businessmodellen-voor-de-ouderenzorg-nodig-zijn
11 september 2017

De invoering van WNRA: alleen risico’s of ook kansen? Dat heeft BDO in een whitepaper uiteengezet.

/nl-nl/perspectieven/wet-normalisering-rechtspositie-ambtenaren
11 september 2017

Op 1 januari 2020 treedt de WNRA in werking. Het civielrechtelijke arbeidsrecht wordt van toepassing en dat betekent dat andere kennis gevraagd wordt van u.

/nl-nl/perspectieven/voorbereiden-op-de-wnra-met-de-arbeidswijzer
28 juni 2017

Wat zou uw organisatie in de publieke sector, van zorginstelling tot woningcorporatie, maatschappelijke organisatie en gemeente, ermee opschieten? In een whitepaper heeft BDO de voordelen van werken aan professionele informatieveiligheid op een rijtje gezet.

/nl-nl/perspectieven/wat-werken-aan-veilige-informatie-oplevert-in-de-publieke-sector
10 maart 2017

Het maken van de juiste keus rondom de inzet van flexibele arbeid is niet makkelijk. De wet- en regelgeving is de afgelopen jaren sterk gewijzigd en nog steeds in beweging. BDO heeft daarom in samenwerking met HR Praktijk een whitepaper opgesteld over de huidige stand van zaken rondom deze...

/nl-nl/perspectieven/de-flexibele-schil-waarop-moet-u-letten-in-2017
31 oktober 2016

Wat zijn de tien succesfactoren voor een goede samenwerking tussen een externe directie en een familiebedrijf? BDO draagt graag bij aan een geslaagde samenwerking en heeft daarom deze 10 succesfactoren voor u samengevat.

/nl-nl/perspectieven/externe-bestuurders-in-het-familiebedrijf
Tonen 1 - 6 of 6
1