Angela van Willegen, Drs., Partner Belastingadvies

Angela van Willegen

Partner Belastingadvies

Drs.

(073) 640 57 05


Angela van Willegen studeerde (fiscale) economie aan de Universiteit in Tilburg. Vanaf 2000 is zij werkzaam als fiscalist, sinds 2016 bij BDO en per 1 januari 2018 als partner van de vestiging ’s-Hertogenbosch, daarvoor heeft zij 16 jaar in de algemene fiscale praktijk gewerkt van EY. Ook is zij id van het lokale MT

Angela is een generalist met een sterke drive om te ontzorgen en de samenwerking op te zoeken met o.a. accountant, bedrijfsadviseur en jurist teneinde het meest optimale en praktische resultaat te bereiken voor onze klanten in het MKB / Familiebedrijf. Met haar ervaren fiscale team staat zij haar klanten terzijde ongeacht de grootte van de organisatie of branche.

Bedrijfsoverdracht, Financieringsvraagstukken, Participatie, Groei, Personeel, Innovatie, Structuur-opzet, Inkomens- en vermogensplanning, Privacy zijn veel voorkomende onderwerpen die in haar Fiscale Adviespraktijk spelen. Altijd in samenspraak met de aangiftepraktijk van kantoor ’s-Hertogenbosch waar zij leiding aan geeft.

Zij hecht als belastingadviseur sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter de vraag is wat haar drijft.