Finance and Accounting Business Process Outsourcing

Zo kunt u focussen op uw kernactiviteiten

Innovatief, schaalbaar en flexibel

(Internationale) organisaties die hun financieel-administratieve processen op een efficiënte en toekomstbestendige manier organiseren, hebben een voorsprong op hun concurrenten. 

Echter, het optimaliseren van deze processen vereist vaak aanzienlijke inspanningen, die afleiden van uw kernactiviteiten. BDO biedt als oplossing Finance and Accounting Business Process Outsourcing (FPO). Met deze dienst besteedt u alle processen rondom financial accounting uit aan BDO. Van ‘procure to pay’, van ‘order to cash’ tot ‘record to report’. Met inzet van automatisering waar dat kan en ondersteund door medewerkers waar dat nog nodig is.

BDO biedt u een transparante en gefaseerde aanpak

Het outsourcen van uw cruciale bedrijfsprocessen is een ingrijpende verandering. Transparantie en samenwerking zijn dan ook vaste uitgangspunten. Onze aanpak bestaat uit de drie fasen ‘inventariseren’, ‘optimaliseren’ en ‘outsourcen'. 

Als uw externe outsourcingpartner garanderen wij bovendien dat alles wat we hebben geautomatiseerd blijft draaien. En dat de – met elkaar gerealiseerde – standaard daadwerkelijk de standaard blijft, met een continue blik op uw processen en de blijvende optimalisatie daarvan.

Waar is BDO van waarde voor u? 

  • Aantoonbare ervaring met Financial Process Outsourcing-trajecten bij middelgrote en grote organisaties;
  • Een multidisciplinaire, proactieve en pragmatische aanpak van uw vraagstukken;
  • Een vaste adviseur als aanspreekpunt;
  • Innovatieve ICT-platformen en dedicated experts op het gebied van digitale procesoptimalisatie, accounting, reporting en bedrijfseconomisch advies;
  • Efficiënt en transparant werkproces. 
  • Hoogwaardige service tegen een optimale prijs
  • Duidelijke prijsafspraken vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Global Outsourcing (GO)

Combineer Finance and Accounting Business Process Outsourcing met de BDO Global Outsourcing dienstverlening van BDO voor een volledig ontzorgende formule voor uw internationale onderneming.

Meer informatie over Financial Process Outsourcing 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Financial Process Outsourcing (FPO) door BDO voor uw organisatie? Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Contactpersoon