Payroll en HR-administratie

Deskundige HR- en salarisadministratie op maat

Deskundige HR- en salarisadministratie op maat

Uw salarisadministratie is een onmisbare schakel binnen uw organisatie. Deze zorgt ervoor dat uw medewerkers het juiste salaris ontvangen en dat u compliant bent met de regels van loonheffing. De complexiteit van salarisadministratie is de laatste jaren toegenomen. Denk aan ingewikkelde subsidies, pensioenregelingen en veranderende regels met betrekking tot loonheffingskortingen. Daarnaast is er door de krapte op de arbeidsmarkt een gebrek aan specialistische kennis op deze gebieden. Deze ontwikkelingen brengen risico’s met zich mee, vooral op het gebied van continuïteit en naleving van regelgeving. De specialisten van BDO kunnen u ondersteunen bij deze vraagstukken.

Met BDO bent u verzekerd van continuïteit, efficiëntie en kwaliteit

Wij bieden diverse diensten voor elk type organisatie, waarbij continuïteit, efficiëntie en kwaliteit centraal staan. Een van onze diensten is payroll outsourcing. Als u uw mutaties aanlevert, nemen onze experts uw salarisadministratie volledig uit handen. Zij zorgen ervoor dat uw systeem altijd up-to-date is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de wetten en regels die bij uw salarisadministratie horen. We houden u altijd op de hoogte en we overleggen bij wetsveranderingen eerst met u over de kansen en risico’s voor uw onderneming. Zo blijft u altijd in controle over uw eigen administratie, zonder dat u daarvoor de kleine lettertjes hoeft te lezen. Dat doen wij voor u.

Daarnaast bieden wij HR support, op locatie of op afstand. Onze HR-support kan helpen om de efficiëntie van uw HR-afdeling te verhogen, bijvoorbeeld door het integreren of koppelen van een HR-systeem met uw payroll. U kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit. Zo zijn we NIRPA-gecertificeerd en toont de ISAE-3402-verklaring aan dat wij onze processen uitstekend beheersen. 

Kiezen voor BDO betekent kiezen voor flexibiliteit

Wij stellen u in staat om te schakelen tussen in- en outsourcing, afhankelijk van uw behoeften. Ook kunt u beginnen met het implementeren van een salarissysteem en deze later moeiteloos uitbreiden met geavanceerde HR-functionaliteiten. Hiervoor werken wij samen met Loket.nl en AFAS. Met deze flexibiliteit is BDO een schaalbare partner voor een langdurige samenwerking, zowel nu als in de toekomst.

Contactpersoon