Global Outsourcing van internationale compliance

Controle over uw wereldwijde compliance verplichtingen

In een snel veranderende economie is het voldoen aan wereldwijde compliance-verplichtingen voor een internationaal actieve organisatie een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Hoe kunt u overal de lokale wetten en regels naleven en ondertussen echte waarde blijven toevoegen aan uw kernactiviteiten? En welke mogelijkheden zijn er voor de outsourcing van processen die niet tot uw kernactiviteiten behoren? 

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Onze Global Outsourcing-experts kijken samen met u waar onze modellen aansluiten op uw groeiambities, op de toenemende behoefte aan (aantoonbare) compliance control en op de uitdagingen op het gebied van kennis. Aanvullend verzorgt BDO dashboards en geaggregeerde rapportages die u inzicht geven in onder meer wereldwijde belastingposities, kansen en risico’s. Door te werken met één contract en één aanspreekpunt, kunnen wij onze diensten snel en effectief uitbreiden naar nieuwe landen. 

24/7 Global compliance control

Via de BDO Global Portal bent u beveiligd en gestructureerd 24/7 in control over uw lokale compliance-verplichtingen. Met deze portal weten onze BDO firms in meer dan 165 landen, samen met uw medewerkers, precies wat er nodig is om tijdig aangiften en jaarrekeningen in te dienen. Dit geldt ook voor het opleveren van bijvoorbeeld payrolls. Ongeacht of u werkt met shared service centers of met lokale finance & tax teams. 

Hoe kan BDO Global Outsourcing uw organisatie helpen? 

  • Opstellen en indienen aangiften BTW, VPB en overige lokale belastingen;
  • Transfer Pricing
  • Van salarisadministraties tot volledige Global Payroll-opdrachten
  • Opstellen en indienen jaarrekeningen
  • Statutaire controle jaarrekeningen 
  • Boekhoudingen en managementrapportages 
  • Company secretarial werkzaamheden

Financial Process Outsourcing (FPO)

Combineer de BDO Global Outsourcing dienstverlening met Finance and Accounting Business Process Outsourcing (FPO) voor een volledig ontzorgende formule voor uw internationale onderneming

Meer informatie over BDO Global Outsourcing

Voor meer informatie of een demo over onze aanpak en tooling, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contactpersoon