Uw financiële administratie altijd up-to-date

U wilt de zekerheid dat uw financiële administratie accuraat, betrouwbaar en overzichtelijk is. Tegelijk wordt (fiscale) wet- en regelgeving steeds strenger en complexer en is de maatschappelijke roep om transparantie en betrouwbaarheid groter dan ooit. En ondertussen is uit de stroom aan cijfers vaak geen overall totaalbeeld meer op te maken.

Een professionele boekhouding biedt talloze voordelen. U bespaart er sowieso tijd en kosten mee, omdat u altijd de juiste cijfers – zoals verkoopcijfers, investeringen, verzuimcijfers - paraat heeft. Een heldere administratie heeft ook voorspellende, strategische waarde, bijvoorbeeld ten aanzien van verkoopprognoses en prestaties ten opzichte van andere ondernemers in uw branche.

Wanneer u BDO inschakelt voor uw financiële administratie, stellen we eerst samen met u uw informatiebehoefte vast. U heeft zelf de keus in welke mate u uw financiële processen aan ons uitbesteedt, en wat u zelf doet. BDO kan de volgende werkzaamheden voor u uit handen nemen:

Verwerken van de boekhouding

  • Koppelen van de salarisadministratie, of (volledige) uitbesteding via BDO Online Personeel
  • WKR registratie
  • Verkoopproces en debiteurenbewaking
  • Het voorbereiden van uw crediteurbetalingen door middel van betaaladvieslijsten
  • Verzorgen van de btw-aangifte(n)
  • Verzorgen van actuele managementrapportages met BDO Analytics

Geautomatiseerde financiële processen

Wij richten uw financiële administratie altijd zoveel mogelijk geautomatiseerd in. Inkoop– en verkoopfacturen verwerken we bijvoorbeeld digitaal, net als uw bankafschriften. Alles wat wij voor u registreren, kunt u op elk moment terugzien op uw eigen online dashboard. Zo heeft u binnen een paar muisklikken betrouwbaar en actueel inzicht in uw financiële situatie. Ons pakket is ideaal voor een vliegende start, maar ook met specifieke wensen voor uw administratie kunt u bij ons terecht.

U krijgt een vaste, persoonlijke adviseur voor zowel functionele als boekhoudkundige vragen. Iemand die uw ambities en uw onderneming door en door kent en graag samen met u vooruitkijkt. Omdat we altijd kunnen meekijken in uw administratie, lossen we uw problemen efficiënt voor u op – van het beoordelen van de kwaliteit van uw administratie tot het voorbereiden van de omzetbelastingaangifte. Desgewenst nemen we uw administratie (tijdelijk) volledig van u over.

BDO Online boekhouden

Met BDO Online Boekhouden heeft u een makkelijk boekhoudpakket waarmee u direct aan de slag kunt. Eenvoud in gebruik staat voorop, en u betaalt een vast maandbedrag voor het gebruik van de software. De implementatiekosten zijn laag, de doorlooptijden kort. We helpen u tijd te besparen door koppelingen met uw andere administratieve pakketten en toepassingen zoals uw webshop of kassasysteem.

Wilt u weten hoe BDO u bij uw (online) financiële dienstverlening kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten.  

Contact

Meer dan 19.000 abonnees gingen u voor: schrijf u nu in voor de BDO e-mailnieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken nieuwe perspectieven op thema’s zoals groei, digitalisering en personeel. 

MELD MIJ AAN