BDO Nijmegen

Bij BDO Nijmegen bent u altijd welkom. Door onze sterke binding met de regio en kennis en ervaring met uiteenlopende branches voorzien wij u graag van passend advies. Daarbij staan u en uw organisatie centraal. Samen met het thema ‘Rendementsverbetering’ is dat de kern van onze dienstverlening. Onze specialisten passen dit al meer dan 30 jaar succesvol toe binnen een breed scala aan organisaties.
Onze ervaren adviseurs gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan. U kunt in ieder geval rekenen op een persoonlijk, professioneel en pragmatisch advies.

Onze dienstverlening

Vanuit de vestiging Nijmegen adviseren wij het MKB en familiebedrijven over uiteenlopende zaken; van bedrijfsoverdracht/-opvolging tot rendementsverbetering. Dit laatste kan in een 1-op-1 sessie, maar ook organiseren wij ‘powersessies’ waarbij wij uw organisatie op verschillende vlakken, samen met u, onder de loep nemen. Voor zowel startups als volgroeide organisaties vormt het thema rendement de basis voor de dienstverlening die we hebben ontwikkeld. Zo werken we samen met u aan de toekomst van uw organisatie.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor:

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Nijmegen helpen u graag verder. U kunt ons ook tegenkomen in de diverse netwerken en businessclubs in en om Nijmegen.