Magazine:

Ondernemersmagazine Anders nu ook online!

11 juli 2017

Anders is het relatiemagazine van BDO voor ondernemend Nederland. Wellicht krijgt u het blad op de deurmat, of mogelijk heeft u het wel eens bij een collega-ondernemer gezien. De nieuwe editie is verschenen, en vanaf nu brengen wij dit inspirerende magazine ook in een modern digitaal jasje uit!

Laat u inspireren!

Klik en scroll rustig eens door het online magazine heen. Laat u inspireren door bijvoorbeeld de eigenzinnige succesformule van familiebedrijf tankbouwers SJR Group en de nieuwe start voor Veluwezoom Verkerk. Ook vindt u meer informatie over het bepalen van de waarde van uw onderneming, en de ‘Wet Uitfasering Pensioen In Eigen Beheer’.

Thema personeel

Behalve een aantal vertrouwde rubrieken met mooie ondernemerscases, staat deze keer het thema personeel centraal. In de HR-special gaan we verder in op ons HR onderzoek. Zo blijkt dat werknemers tegenwoordig vooral hechten aan ontwikkelingsmogelijkheden en zingeving. Naast belangrijke trends in HR vertelt Anita Veenendaal over de onconventionele HR aanpak van Lightweight Containers.

Klik en deel!

Ziet u een leuk artikel dat u graag wilt delen in uw netwerk? Dat kan heel eenvoudig door op de ‘deel-knop’ linksonder te klikken.

Veel lees-, kijk- en klikplezier met deze online editie!

 

OPEN MAGAZINE ANDERS #02 2017