Artikel:

Meld u aan voor hét online Familiebedrijven-event van 2021 | Cruciale keuzes

05 oktober 2021

De familiestrategie, bestaande uit de eigendoms- en eigenaarsstrategie, is een onderwerp dat menig dga of bedrijfsfamilie regelmatig voor zich uitschuift. Het kan gevoelig liggen, emoties oproepen en onderlinge verschillen blootleggen. Het raakt grote vragen binnen de familie. Zoals: zijn wij als familie nog wel de beste eigenaar? Hoe kijken de familieleden naar het bedrijf als vermogenscomponent? En wie wil welke rol? 

Het Erasmus Centre for Family Business (ECFB) deed onderzoek naar de effecten van eigendoms- en eigenaarsstrategie. Dat leverde een aantal waardevolle inzichten op. Zo blijkt bijvoorbeeld dat familiebedrijven die géén keuzes maken over deze strategieën, op termijn een scherpe daling van de winstgevendheid zien. 

Programma 

Tijdens het online Familiebedrijven-event 2021 ‘Cruciale keuzes’ gaan presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) en co-host Joost Vat (partner BDO) in gesprek met belangrijke familiebedrijvenspelers. Prof. dr. Pursey Heugens (ECFB) duidt de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek. Daarnaast schuiven familieleden van toonaangevende familiebedrijven aan om hun ervaringen te delen. We verwelkomen: 

Ook de kijker komt aan bod. Via een laptop of smartphone kunnen er direct vragen gesteld worden in de chat. Kortom, een interessant programma dat u niet wilt missen!

Aanmelden

Bent u digitaal aanwezig op dinsdag 2 november? Meld u dan nu aan voor hét online Familiebedrijven-event van 2021 via onderstaande button.

AANMELDEN