Artikel:

Internationale brochure over de herziene detacheringsrichtlijn

06 augustus 2020

Vandaag de dag is het steeds gebruikelijker dat werknemers grensoverschrijdend werken. Wanneer werknemers binnen de Europese Unie (EU) tewerk worden gesteld, is er sprake van een samenloop van Europese en lokale wet- en regelgeving. Het is een grote uitdaging voor werkgevers om op de hoogte te blijven van de juridische voorwaarden, in het bijzonder omdat deze per land verschillend zijn en continu veranderen.

BDO Legal heeft daarom in samenwerking met haar internationale partners een Engelstalige brochure opgesteld waarin op overzichtelijke wijze de consequenties van de herziene detacheringsrichtlijn voor werkgevers in verschillende Europese landen beschreven staan. Hierbij kan gedacht worden aan administratieve verplichtingen en verplichtingen ten aanzien van arbeidsvoorwaarden. De BDO Legal brochure kan via onderstaande rode button worden gedownload.

Heeft u een vraag of advies nodig omtrent de tewerkstelling van werknemers in de Europese Unie? Bekijk onze brochure en neem gerust contact op met één van onze specialisten. We helpen u graag verder.

DOWNLOAD BROCHURE