Magazine:

Echte ondernemers kunnen niet stilzitten: lees magazine Anders

01 oktober 2019

Anders is hét relatiemagazine van BDO met interviews, boeiende businesscases en vakinhoudelijke artikelen voor u als ondernemer.

Familiebedrijf Klokholding over werkgeverschap en de business case van Werkman Horseshoes

In deze editie kom je te weten hoe Ton van de Klok, van KlokHolding uit Nijmegen, het moderne werkgeverschap combineert met het in ere houden van de traditionele waarden van het familiebedrijf. Ook vertelt Christel Werkman over de datarevolutie op het gebied van hoefijzers. BDO’er Edgar Dissel gaat in gesprek met de burgemeester van ’s-Hertogenbosch én drie ‘kinderen van’ vertellen over de soms moeilijke beslissing om al dan niet in te stappen in het familiebedrijf van hun ouders. Tot slot krijg je een kijkje achter de schermen bij een Amsterdamse kinderopvang waarin we in gesprek gingen met de ‘partner van’. Want, achter vrijwel iedere geslaagde ondernemer staat een minstens zo sterke partner. 

Download magazine Anders

Laat u inspireren met deze en meer nieuwe perspectieven op ondernemen in ondernemersmagazine Anders. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten

Download magazine Anders