Werner Hoeve, RA, Partner Audit & Assurance

Werner Hoeve

Partner Audit & Assurance

RA

(020) 543 21 00


Werner Hoeve is partner Audit & Assurance, sinds 1996 werkzaam in de accountancy en is even lang verbonden aan BDO. Werner is lid van de branchegroep Financial Services en gespecialiseerd in de dienstverlening aan schade-, levens- en herverzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Vanuit deze rol heeft hij uitgebreide kennis van en ervaring met Solvency II, de Wet op het Financieel Toezicht, de Pensioenwet en diverse contacten met De Nederlandsche Bank.

Werner zit in diverse werkgroepen van de Sectorcommissie Verzekeringsmaatschappijen en Pensioenfondsen (SVP) en is betrokken bij de totstandkoming van diverse praktijkhandreikingen die worden uitgegeven voor de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

Ook verzorgt Werner interne en externe cursussen voor de financiĆ«le sector aan collega’s bestuurders en commissarissen. Zijn technische vaardigheden en deskundigheid liggen onder andere op het vlak van externe verslaggeving, samenwerking met de IAD en complexe audits.