Robert Heusschen, MFSME, RA, Senior Accountant

Robert Heusschen

Senior Accountant

MFSME, RA

(043) 350 88 88


Robert is sinds 1 oktober 2008 in dienst bij BDO Accountants en Belastingadviseurs B.V. Hij is werkzaam als senior accountant en draagt de vaktechnische eindverantwoordelijkheid van jaarrekeningen in het A&B-segment. Daarnaast stuurt hij de A&B-afdeling van vestiging Maastricht-Airport mee aan. 

Robert heeft veel ervaring met klanten in het MKB-segment, zowel vaktechnisch als op het gebied van advisering. Hij kan ondermeer ondernemingen in de volgende sectoren tot zijn klantenpakket rekenen: detailhandel, productie-ondernemingen, bouwgerelateerde ondernemingen, huisartsen, tandartsen etc. Hij is in principe accountant en adviseur in het totale MKB. 

Één van de specialismen van Robert is het optimaliseren van de financiële informatievoorziening en het financiële proces in het MKB-segment.  Hij heeft ervaring met diverse trajecten waarbij ondernemingen hun (financiële) administratie outsourcen. 

In zijn vorige jobs heeft Robert de volgende functies gehad:
- financieel directeur (2006-2008) bij een MKB-onderneming met circa 90 personen in dienst, waarbij hij de eindverantwoordelijkheid had over de financiële afdeling van dit internationale bedrijf
- senior-manager audit bij een big4-accountantsfirma (1988-2006)

Qua studies heeft hij de NIVRA-studie tot registeraccountant alsmede de masterstudie Master of Finance Small & Medium Enterprises afgerond.