Luc Straat, Drs., RC, Senior manager BDO Advisory - Public Sector, Woningcorporaties

Luc Straat

Senior manager BDO Advisory - Public Sector, Woningcorporaties

Drs., RC

(040) 269 8222


Luc Straat heeft de opleiding bedrijfseconomie gevolgd op de Universiteit Tilburg en de opleiding register controller in Maastricht.

Luc is sinds 1996 werkzaam op het gebied van Finance & Control (strategisch, tactisch en operationeel niveau) bij zowel profit als non-profit instellingen. Ook is hij sinds 2006 actief in de vastgoed sector en heeft zowel gewerkt bij een commerciƫle vastgoedbelegger als bij een grote woningcorporatie in het zuiden van het land. Gedurende deze periode heeft hij onder meer de functies van manager finance & control, concern controller en compliance officer vervult.

Luc heeft een energieke en communicatieve persoonlijkheid die makkelijk op alle niveaus de verbinding legt zowel binnen als buiten organisaties. Samenwerking en resultaatgerichtheid zijn de kerncompetenties van Luc.

De expertise van Luc heeft betrekking op het inrichten van control-en audit afdelingen, governance vraagstukken, integraal risicomanagement, vastgoedverduurzaming, datakwaliteit, implementatie ERP systemen en asset management.