Jarno Smit, CISM, MSc, RE, Senior Manager IT Risk Assurance | BDO Digital

Jarno Smit

Senior Manager IT Risk Assurance | BDO Digital

CISM, MSc, RE

(055) 312 76 00


Jarno Smit werkt sinds 2017 bij BDO. Hij heeft een sterk technische (IT) achtergrond en daarvanuit is hij doorgegroeid naar IT-auditor en IT-risicomanagement adviseur voor zowel de profit als non-profit sector.

Jarno is binnen IT Risk Assurance ons landelijke aanspreekpunt en (mede)verantwoordelijk voor onze dienstverlening voor lokale, nationale alsook internationale overheidsorganisaties. Denk aan gemeenten, provincies, ministeries en politieorganisaties. Daarnaast is Jarno regiomanager van IT Risk Assurance in Noordoost Nederland.

Jarno richt zich specifiek op het thema Digitale Transformatie en de daaraan gelieerde onderwerpen zoals IT-strategie, -governance, datamanagement, informatiebeveiliging en privacy. Daarnaast beschikt Jarno over een hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en kent hij de markt als geen ander.

In zijn adviezen gaat Jarno altijd uit van de kracht van de organisatie. Op deze manier sluiten zijn adviezen altijd aan op het huidige volwassenheidsniveau en helpt hij daarnaast met het vormgeven van het groeipad om de volgende stap te zetten.