Legal

Juridische kwesties zijn per definitie gevoelig: er staat veel bij op het spel en het gaat vaak om mensen. Bij ontslagen, reorganisaties en twijfel over arbeidsvoorwaarden zoekt u kennis van zaken en zorgvuldige begeleiding. Staat u als ondernemer op het punt om uw bedrijf te verkopen of herstructureren, dan wilt u eerlijk en professioneel advies en adequate begeleiding. Bij advies over vastgoed, aanbestedingen of advies over het aangaan van samenwerkingsverbanden, zoekt u als (semi)publieke organisatie één partner voor al uw juridische vraagstukken die beschikt over sector specifieke juridische kennis en ervaring.

Bij BDO begrijpen we de gevoeligheden die met juridische kwesties gepaard gaan. Onze juristen hebben uitgebreide ervaring met grote én (middel)grote privaatrechtelijke- maar ook (semi)publiekrechtelijke organisaties. Aan elk juridisch vraagstuk gaat een vraag vooraf. Ook daarbij helpen onze juristen. Daarom kiezen we altijd voor een brede benadering: uw juridische vraag is ons vertrekpunt, maar we houden ook oog voor andere kwesties die binnen uw organisatie spelen. Onze juristen nemen al uw juridische zorgen uit handen, leveren praktisch advies, begeleiden u zorgvuldig en procederen waar nodig. 

Partner Erasmus Universiteit

Ook werken we actief aan onze kennis van het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en de specifieke juridische kennis voor (semi)publieke organisaties. Als partner van de Erasmus Universiteit Rotterdam houden we onze vaktechnische kennis op peil en dragen we tegelijkertijd bij aan de aansluiting van het onderwijs bij de praktijk.

Contact

Wilt u weten hoe BDO u kan helpen met een juridisch vraagstuk? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten. Wij zijn u graag van dienst.