Uw MVO-beleid in beeld bij stakeholders met behulp van BDO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt aantoonbaar bij aan commercieel succes. Niet voor niets is het voor de meeste organisaties al lang geen losstaand thema meer, maar een integraal onderdeel van de strategie.

Aandacht voor omgeving en milieu is niet het enige waar MVO om draait. Transparante communicatie over uw duurzaamheidsbeleid met klanten, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders is minstens zo belangrijk. Een duurzaamheidsverslag – als losstaande publicatie of als onderdeel van uw financiële jaarverslag – is daarvoor een uitstekend middel. 

Onze diensten

Bij BDO helpen we u niet alleen bij het opstellen van uw duurzaamheidsverslag; we denken ook met u mee over uw visie en missie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Heeft uw organisatie al een duurzaamheidsverslag? Dan helpen onze consultants u met een kritische controle op basis van de GRI-standaarden. Naast onze accountantsverklaring geven we u aanbevelingen ter verbetering, zodat de waarde van uw verslag voor stakeholders wordt vergroot.

Contact

Wilt u ook geholpen worden bij uw duurzaamheidsverslag? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze ervaren adviseurs.