• Forensics & Technology

Forensics & Technology

BDO Forensics & Litigation support (BDO FLS) voert financieel forensisch onderzoek uit en levert financiële ondersteuning voor juridische trajecten.

Krijgt uw organisatie te maken met een vorm van financieel economische criminaliteit, kortweg ‘FEC’? Dan kunt u financieel forensisch onderzoek laten uitvoeren.

Feiten in kaart brengen en imagoschade beperken

FEC is een verzamelbegrip voor vormen van fraude, witwassen en corruptie. FEC binnen uw organisatie is een ernstige zaak, leidt tot financiële schade en mogelijke reputatieschade. Snel handelen is cruciaal. Met gedegen, objectief en professioneel uitgevoerd onderzoek kunnen we de feiten in kaart brengen en de imagoschade beperken.

Hoe brengen we die feiten in kaart? In eerste instantie door financieel onderzoek, data-analyse en interviews met betrokkenen; die inzichten zetten we vervolgens af tegen het geldende normenkader en de bestaande regels en procedures. Desgewenst adviseren wij over oplossingen die fraude en onregelmatigheden in de toekomst voorkomen en uw organisatie minder kwetsbaar maken.

Onderzoek voor juridische trajecten en vermogensschade

De hoofdtaak van Litigation support is het uitvoeren van onderzoek voor juridische trajecten, met de focus op procedures en faillissementsonderzoek. Litigation support kan ook optreden als (gerechtelijk) deskundige. Verder leveren onze specialisten specifieke litigation support wanneer het nodig is om onderzoek te doen in het licht van vermogensschade. 

Onderzoeksmogelijkheden

Concreet voeren onze specialisten de volgende onderzoeken uit:

Bij BDO Forensics & Litigation Support kunt u rekenen op een betrouwbare en ervaren onderzoekspartner. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vak en werken volgens beproefde methodes. We werken efficiënt en doelgericht. Zorgvuldigheid staat altijd voorop.

Contact

Problemen in het licht van financieel economische criminaliteit voorkomen? Wilt u weten wat BDO Forensics & Litigation Support voor u kan betekenen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze specialisten.