Technologie & Software

Wij werken met technologie- en softwarebedrijven die actief zijn in elke sector van de economie. Zij leveren een reeks technologieën, zoals Software as a Service, Artificial Intelligence en Virtual en Augmented Reality-producten aan hun klanten.

Wij bieden u als technologiebedrijf de ideeën en inzichten die het verschil maken voor uw bedrijfsresultaten. Met onze sectorkennis en -ervaring, gecombineerd met onze toewijding om de mensen en het bedrijf achter de cijfers te begrijpen, boeken wij resultaten.

Onze dienstverlening

Wij kunnen u ondersteunen bij uw uitdagingen op het gebied van audit, belastingen en een breed scala aan andere zakelijke gebieden. Ons team is gespecialiseerd in diensten en advies over onderwerpen die specifiek relevant zijn voor technologiebedrijven. Denk aan het waarderen van intellectueel eigendom, het managen van de complexiteit van verrekenprijzen, aanvragen van innovatie subsidies en het adviseren bij fusies en overnames of financiering. Ons goede (internationale) netwerk bij Venture Capita, Private Equity en alternative lenders helpt daarbij.

Internationale netwerk

Grenzen hebben geen invloed op digitale producten en diensten en technologiebedrijven zijn inherent internationaal. Dit creëert kansen voor snelle groei en expansie. De uitdaging is om internationaal te opereren en dit effectief te doen. Dit vereist naleving van de regelgeving, internationale belastingefficiëntie en het vermogen om middelen optimaal te alloceren.

Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste kunt realiseren en maken hierbij gebruik van onze collectieve expertise en internationale BDO-netwerk dat actief is in 167 markten. Onze naadloze internationale service combineert lokale kennis van markten en regelgeving met een internationaal bereik dat overal kan worden gebruikt waar u ons nodig heeft.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.