Professioneel advies voor franchiseorganisaties

Franchising is een bijzondere vorm van ondernemen die nog al eens wordt onderschat. De buitenwereld ziet een formule als één grote onderneming maar in werkelijkheid is een franchiseorganisatie een groot samenwerkingsverband met verschillende en soms tegenstrijdige belangen. Het financieel management van een franchiseformule kan complex zijn. Deze complexiteit vraagt om ondersteuning vanuit een adviseur met gedegen kennis van de branche. Bij BDO is deze kennis en expertise gebundeld in de Branchegroep Retail. Of het nu gaat om financiële- , fiscale- , personele- of organisatorische vraagstukken, de leden van deze branchegroep helpen u verder. Ook bij de opzet van een nieuwe formule. 

Full-service dienstverlening en sparringpartner

Onze specialisten van de Branchegroep Retail hebben alle benodigde (financiële) kennis, expertise en ervaring op het gebied van Franchising. U bent bij ons verzekerd van een full-service dienstverlening, zowel bij financiële als bedrijfseconomische vraagstukken. Voorbeelden van onze diensten zijn:

  • Opstellen financiële prognoses en begeleiding bij kredietaanvragen
  • Optimaal geautomatiseerde verwerking van uw periodieke financiële administratie (dataronde)
  • Benchmark en grafische BDO Analytics rapportage
  • Analyse tool voor optimale beheersing van de keten
  • Salarisadministratie gekoppeld aan uw planningsmodule personeel
  • Verzorgen van uw jaarcijfers en fiscale aangiften
  • Advies en begeleiding bij aan- en verkoop van uw onderneming

Voor het optimaliseren en overnemen van administratie- en rapportage processen van franchiseformules, hebben wij een apart team van specialisten op het gebied van Retail Accounting

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u bij de bedrijfsvoering van uw franchiseonderneming kan helpen? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van de specialisten.