Hulp van BDO bij uw Innovatiebox

Innovatie is belangrijk, maar kost ook geld. Daarom zijn in Nederland diverse fiscale maatregelen van kracht die aan de financiering van innovatie een bijdrage leveren. Een van de voornaamste is de innovatiebox.

Ontvangt u WBSO, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van een nieuw product of productieproces? Dan kan het zijn dat u voor de innovatiebox in aanmerking komt. In dat geval kunt u een korting op uw vennootschapsbelasting krijgen.

Integrale aanpak

Vindt u het lastig om na te gaan of u voor de innovatiebox in aanmerking komt? BDO zoekt het graag voor u uit en kan u helpen bij de afstemming met de Belastingdienst en de implementatie achteraf. Onze innovatiespecialisten onderhouden goede contacten met de Belastingdienst en kijken verder dan alleen het fiscale plaatje. Onze jarenlange ervaring met innovatiebox trajecten maakt dat we zeer succesvol zijn in dit specialisme.

Contact         

 Bent u benieuwd hoe BDO u kan helpen om het maximale uit uw innovatiebox te halen? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met een van onze specialisten.