Loonbelasting en sociale zekerheid

Advies over loonbelasting en sociale zekerheid

Advies over loonbelasting en sociale zekerheid

U wilt dat de loonheffingen binnen uw bedrijf goed zijn geregeld, want zowel u als uw werknemers hebben daar baat bij. Maar het is best ingewikkeld om goed op de hoogte te blijven van de veranderende wetten en regelgeving van het Nederlandse loonheffingenstelsel en de buitenlandse regelgeving die van invloed kan zijn op uw (Nederlandse) situatie. Onze ervaren belastingadviseurs weten precies hoe u fiscale regelingen zo optimaal mogelijk inricht. 

Met BDO haalt u het meeste uit de werkkostenregeling

We geven praktisch en helder advies, zodat u compliant bent en mogelijk zelfs belastingvoordeel behaalt voor u én uw werknemer. We weten precies hoe we de werkkostenregeling op maat maken voor uw organisatie. U krijgt een betrouwbaar beeld van de werkkosten in uw organisatie met onze ‘Blik op de WKR’. Onze experts begeleiden ondernemers al sinds de werkkostenregeling in 2011 werd ingevoerd.

Voorkom valkuilen bij grensoverschrijdende arbeid

In het buitenland zijn de fiscale wetten en regels anders dan in Nederland. Wanneer uw bedrijf uitbreidt, wilt u goed op de hoogte zijn van de lokale verplichtingen die u als werkgever ten aanzien van uw werknemers aldaar kunt hebben. Met BDO steunt u op een wereldwijd internationaal netwerk van ervaren belastingadviseurs wanneer u uw opties in het buitenland verkent. U krijgt van onze experts heldere uitleg over o.a. de belasting- en sociale zekerheidsgevolgen, uw verplichtingen als werkgever en de persoonlijke belastingaangifte van uw werknemers en expats.
 

Contactpersonen