Fiscale en juridische compliance

Altijd juridisch en fiscaal compliant zijn

Altijd juridisch en fiscaal compliant zijn

Voldoen aan de rapportageverplichtingen is cruciaal voor de continuïteit en het voorbestaan van uw onderneming, maar waarschijnlijk niet uw voornaamste belangstelling. Onze deskundige fiscalisten en juristen helpen u graag bij deze administratieve verplichtingen. Zo weet u zeker dat zaken goed op orde zijn en kunt u zich volledig focussen op ondernemen. 

Bij BDO vindt u de juridische en fiscale expertise die u zoekt, onder één dak

Onze juristen en fiscalisten hebben ruime ervaring in het adviseren van middelgrote en grote ondernemingen. In het multidisciplinaire team van BDO ontwikkelen ze zich tot een gesprekspartner met brede kennis van zaken, waardoor u op elk juridisch vraagstuk en fiscale ontwikkeling een praktisch advies krijgt. Onze specialisten vinden moderne oplossingen zodat u altijd compliant bent. Bijvoorbeeld door een efficiënt proces in te richten dankzij standaardisering en u te adviseren over innovatieve ICT-oplossingen zoals data-analyse.

BDO neemt juridische administratieve verplichtingen uit handen

Met Legal Operations van BDO nemen onze experts juridische administratieve verplichtingen uit handen. Denk aan alle voorkomende juridische werkzaamheden gedurende het bestaan van een vennootschap, van oprichting tot ontbinding en alles daar tussenin zoals de organisatie en vastlegging van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, het up-to-date houden van de KvK-registratie en documentatie met betrekking tot eventuele bestuurswijzigingen. Onze experts zorgen hiermee al jaren voor gemoedsrust bij onze klanten. Met onze nieuwste technologische oplossingen zorgen we ervoor dat u altijd compliant en dat uw administratief juridische processen in hoge mate gestandaardiseerd en geautomatiseerd verlopen.

Contactpersoon