Arbeidsrecht

Ondersteuning bij uw arbeidsvoorwaarden

Ondersteuning bij uw arbeidsvoorwaarden

U houdt graag een prettige werkrelatie met uw medewerkers. Met heldere afspraken over uw arbeidsvoorwaarden voorkomt u lastige of onduidelijke situaties. Onze betrokken juristen zorgen ervoor dat de arbeidsrechtelijke afspraken altijd actueel en helder zijn, voor u én uw werknemers. 

BDO adviseert u in de hele cyclus van een werknemer; van aannemen tot ontslag

Of het nu gaat over personeelshandboeken, arbeidsovereenkomsten, of juridische arbeidsprocedures; wij geven u advies, of nemen het proces voor u uit handen. Onze juristen houden u op de hoogte van wetsveranderingen, zodat u weet wat dit voor u betekent. Daarnaast krijgt u van onze experts advies over hoe u de implicaties van een wetsverandering vormgeeft in uw bedrijf. Onze jarenlange ervaring met zowel middelgrote als grote ondernemingen vormt een betrouwbare basis in een vakgebied waar wetten, regels en afspraken regelmatig veranderen.

Geen zorgen meer over ziekte- en arbeidsongeschiktheid

Met een verouderende populatie heeft elke werkgever steeds vaker te maken met arbeidsongeschikte werknemers. Met de hulp van onze juristen richt u uw re-integratie-traject efficiënt en prettig in voor u en uw werknemer. Wij vertalen de wetten naar heldere afspraken, zo zijn uw werknemers en ú altijd goed op de hoogte en voorkomt u arbeidsconflicten.

BDO richt uw medezeggenschap in

Wij zorgen ervoor dat uw ondernemingsraad optimaal functioneert, bijvoorbeeld door trainingen over een goede overleg- en beslisstructuur en algemene kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor een ondernemingsraad. Heeft uw organisatie nog geen personeelsvertegenwoordiging? Onze experts adviseren u over de stappen die u daarvoor kan zetten en kijken specifiek waar uw organisatie rekening mee moet houden.
Ondernemingsrecht

Arbeidswijzer

De Arbeidswijzer is een praktisch naslagwerk met alle actuele wetgeving.
Download de Arbeidswijzer

Contactpersoon