BDO Rendementsmonitor voor de Bouw

Het gemiddelde rendement in de Nederlandse bouwsector was in de afgelopen jaren beperkt, zeker in vergelijking met de hoogte van de risico’s die ondernemingen in de sector doorgaans lopen. Om structureel succesvol te opereren, staat de bouwsector voor een aantal uitdagingen. Wilt u weten waar úw verborgen rendement zit? Breng uw verbeterpotentieel op eenvoudige wijze kwalitatief en kwantitatief in kaart met de Rendementsmonitor van BDO. Op basis van negen prestatievelden wordt inzichtelijk gemaakt waar voor u de winst te halen is. De monitor is uniek omdat deze een inschatting maakt van uw verbeterpotentieel in harde euro’s. En daar heeft u wat aan.

Rendementsmonitor

Vul direct de verkorte Rendementsmonitor in of nodig ons uit om samen een uitgebreide scan in te vullen. We vertalen uw nieuwe inzichten dan direct in concrete mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Naar aanleiding van onze bevindingen maakt uw BDO-adviseur een afspraak met u om de resultaten te presenteren.

De BDO Rendementsmonitor geeft u als ondernemer:

  • op korte termijn inzicht in uw verbeterpotentieel;
  • een handvat om hier de eerste stappen in te zetten;
  • gericht advies op maat.

BDO Brancheonderzoek

BDO heeft onderzoek gedaan naar de succesfactoren van bouwondernemingen. Wat is het geheim van ondernemingen die jaar in jaar uit goed presteren? U vindt de antwoorden in ons rapport ‘Het Geheim van de uitblinkers’.

Contact

BDO helpt u graag stappen te zetten in rendementsverbetering. Ons team van specialisten ondersteunt u daar graag bij. Uiteraard op de pragmatische manier die u van BDO gewend bent en passend bij de cultuur en stijl van uw onderneming. Neem gerust contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende afspraak: (078) 632 34 00.