Btw-advies

Onafhankelijk en deskundig btw-advies voor uw onderneming

Onafhankelijk en deskundig btw-advies voor uw onderneming

Net als elke andere ondernemer heeft u te maken met btw en weet u dat het samengaat met ingewikkelde regelgeving. Het is een tijdrovend en intensief proces om steeds te checken of u wel voldoet aan deze regels. Maar wat is het belangrijk, want zo voorkomt u boetes en naheffingen. Met de specialisten van BDO krijgt u altijd betrouwbaar en professioneel advies over uw btw-positie en kunt u zich focussen op ondernemen.

U voorkomt risico’s in uw btw-positie met een btw-scan

Onze specialisten gebruiken hun diepgaande kennis van de fiscale regels om uw bedrijf te analyseren. We gebruiken hiervoor de data uit uw onderneming, waardoor we met onze digitale tools snel een helder idee hebben van uw fiscale positie. Dezelfde specialisten adviseren u, bijvoorbeeld hoe u de risico’s binnen uw bedrijf minimaliseert, uw administratie efficiënter maakt en uw btw-positie verbetert. We integreren daarvoor uw goederentransacties en -diensten in uw ERP-systeem. Met onze professionals passen we onze dienst aan op uw unieke behoeftes, van slechts een rol als sparringpartner tot volledig advies.

BDO assisteert bij internationale handel

Uw onderneming gaat misschien de grenzen over. Met ons internationale netwerk bent u altijd goed op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving in het buitenland. Voor wanneer u naar het buitenland uitbreidt, of wanneer een internationaal bedrijf zich in Nederland wil vestigen. Wij regelen een fiscaal vertegenwoordiger, zodat uw bedrijf altijd voldoet aan de administratieve verplichtingen van de lokale wetgeving in het buitenland.

Contactpersonen