• Belastingadvies

    Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking kan betekenen voor uw fiscale strategie

NIEUWE HELDERHEID

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking kan betekenen voor uw fiscale strategie.

Fiscale wetten en -regels veranderen continu. Belastingvraagstukken worden steeds complexer. En de maatschappelijke roep om transparantie groeit. Hoe houdt u als bestuurder of ondernemer het overzicht in dit dynamische fiscale landschap? En hoe krijgt u uw fiscale stip op de horizon scherp?

BDO Belastingadvies biedt u nieuwe helderheid. Dit doen we door met een frisse blik naar uw organisatie te kijken. Door ingewikkelde belastingzaken te vertalen naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. En door samen met u op te trekken om uw zakelijke én persoonlijke doelen te bereiken. Samen komen we tot een fiscale strategie die helder uitzicht biedt op duurzaam succes.

Duidelijk advies

Bij BDO begrijpen we dat fiscale wet- en regelgeving voor u als bestuurder of ondernemer geen dagelijkse kost is. Daarom ontvangt u van ons geen duimdikke rapporten of wollige adviezen, maar concrete oplossingen om uw fiscale positie te verbeteren. Zo krijgt u weer grip op uw belastingzaken.

Persoonlijke aanpak

Fiscale vraagstukken gaan wat ons betreft niet alleen om cijfers en regels, maar vooral ook om mensen en vertrouwen. Daarom verdiepen wij ons niet alleen in uw onderneming of organisatie, maar leren wij u ook persoonlijk graag kennen. Door intensief samen te werken en vrijuit te sparren, zijn wij in staat door uw ogen naar de toekomst kijken. Zo kunnen wij onze diensten nog beter laten aansluiten op uw ambities.

Brede scope

Onze specialisten kijken altijd vanuit een brede scope naar uw fiscaal-strategische mogelijkheden. Actuele fiscale en maatschappelijke ontwikkelingen vormen samen met uw bedrijfsdoelstellingen de basis van ons advies. Daarnaast hebben wij alle disciplines in huis om u gericht van dienst te zijn. Van btw-advies tot international tax services en van loonbelasting tot fiscaal risicomanagement. Uiteraard verzorgen we ook graag uw periodieke aangifteverplichtingen en de controle van uw belastingaanslagen en beschikkingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Belastingadvies? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Meer over het Belastingplan 2021

Contactpersonen