Maximaliseer de waarde van informatie, beheers risico’s en kosten

De explosie aan data leidt tot nieuwe kansen en uitdagingen, inclusief bijkomende risico’s en kosten. Om waarde te kunnen creëren met data en informatie is Information Governance van cruciaal belang. Een holistische information governance aanpak stelt organisaties in staat op informatie te managen middels een top-down en risk-based aanpak. Op een efficiënte en effectieve manier inzetten van informatie stelt bedrijven in staat om de organisatiedoelstellingen te halen en concurrentie voordeel te creëren.

Onze aanpak focust op het managen van risico’s en het identificeren van verborgen waarde voor onze klanten in haar data en informatie. BDO helpt bedrijven met het managen, beschermen en vernietigen van gestructureerde en ongestructureerde data en informatie. Met onze methodologie helpen wij onze klanten met realiseren van waarde uit informatie, risico’s te mitigeren en voldoen aan wet- en regelgeving.

Onze dienstverlening bevat:

  1. Information governance assessment
  2. Data management & Information governance
  3. IGRC
  4. Privacy risk management
  5. Managed cyber diensten
  6. Privacy en GDPR advies
  7. Data analytics en process mining
  8. Internal audit
  9. Risk management

Contact

Bent u benieuwd hoe BDO u verder kan helpen bij uw information governance? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met één van onze specialisten