Eefje de Vries, MSc, Partner Belastingadvies

Eefje de Vries

Partner Belastingadvies

MSc

(078) 632 34 00


Eefje de Vries is sinds 2006 belastingadviseur bij BDO Dordrecht en is tevens lid van het kernteam innovatie binnen BDO. Zij heeft ruime ervaring met betrekking tot allround fiscale advieswerkzaamheden bij ondernemingen, waaronder ondernemingen in de maakindustrie, ICT en food.

Vanuit haar rol als innovatiedeskundige heeft Eefje regelmatig contact met de Belastingdienst inzake de innovatiebox en geeft uit dien hoofde presentaties (onder andere bij het Ministerie van Financiën over de implementatie van de innovatiebox bij ondernemingen) over innovatie. Daarnaast is Eefje één van de drie auteurs binnen BDO die samen het boek ‘Fiscale stimuleringsmaatregelen innovatie’ hebben geschreven voor de serie Fiscaal Actueel van uitgever Kluwer.
 
Binnen BDO begeleidt Eefje zowel innovatiebox afstemmingen als WBSO-aanvragen. Naast afstemmingen en aanvragen voor klanten van kantoor Dordrecht begeleidt Eefje andere BDO kantoren bij de implementatie van innovatietrajecten. Hierdoor heeft Eefje veel ervaring met innovatietrajecten in zeer uiteenlopende branches: van software-ontwikkelaars tot de levensmiddelenindustrie en van machinebouwers tot verzekeraars.