BDO Utrecht

BDO Utrecht bevindt zich in het geografische midden van Nederland. De concentratie dienstverleners, (internationale) handelsorganisaties en non-profit instellingen is hier enorm. Dit vraagt om de aanwezigheid van brede kennis en flexibiliteit gecombineerd met het bieden van maatwerk.

Heeft u vragen op financieel of organisatorisch vlak? Onze accountants, belastingadviseurs en consultants kennen alle ins en outs van dienstverlenende organisaties, handelsbedrijven, non-profit-instellingen en familiebedrijven – zowel nationaal als internationaal. En dankzij ons grote, internationale netwerk hebben we de benodigde kennis altijd binnen bereik.

Onze diensten

Bij ons kunt u altijd op persoonlijke aandacht rekenen. Onze kennis en ervaring van uiteenlopende branches en thema’s vertalen wij naar een advies passend bij uw organisatie.

U kunt bij ons terecht voor:

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De 350 adviseurs van BDO Utrecht helpen u graag verder.