Wat is mijn bedrijf waard?

Realistisch inzicht in uw bedrijfswaarde

Waardebepaling

Op verschillende momenten kunt u behoefte hebben aan een onafhankelijke waardering van uw onderneming. Staat u op het punt uw onderneming te verkopen of een andere onderneming over te nemen? Heeft u te maken met een bedrijfsopvolging of vraagstukken rondom jaarverslaggeving zoals purchase price allocation of impairment testing? Er zijn diverse redenen om de waarde van uw onderneming vast te stellen. 

Veel ondernemers gebruiken hiervoor vuistregels of verwijzen naar hun eigen vermogen. Vaak is een waardebepaling complexer dan dat. BDO neemt u bij de hand bij de waardebepaling van een onderneming. 

U kunt rekenen op de juiste kennis en ervaring

Bij BDO kunt u rekenen op ruime ervaring en specialistische kennis in combinatie met een persoonlijke en pragmatische benadering. We voeren een waardering praktisch doch grondig uit, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Met een waardebepaling krijgt u inzicht in:

  • de huidige waarde van uw onderneming;
  • de waarde-drijvende factoren van uw onderneming;
  • de bedrijfsrisico’s van uw onderneming;
  • potentiële valkuilen en discussiepunten in transacties;
  • de aankoopprijs van een bedrijf dat u wilt kopen.
Whitepaper: bedrijfswaardering

Whitepaper: Bedrijfswaardering

Overweegt u uw onderneming te verkopen of bent u benieuwd wat uw bedrijf zou kunnen opleveren? In alle gevallen vormt een waardebepaling van uw bedrijf een cruciaal onderdeel in het proces. Download het whitepaper om meer te lezen over een bedrijfswaardering.
DOWNLOAD WHITEPAPER

Contactpersoon