Mike Tagage, Partner - Accountancy - Zorg en Woningcorporaties

Mike Tagage

Partner - Accountancy - Zorg en Woningcorporaties

(013) 594 02 02


Mike Tagage (1974) is sinds 1 juli 2013 als partner verbonden aan BDO. Hij geeft leiding aan de accountants die vanuit BDO in het zuiden van het land (Brabant, Limburg en Zeeland) in de publieke sector actief zijn. De publieke sector van BDO omvat zowel zorginstellingen, woningcorporaties, gemeenten als andere not-for-profit organisaties.

Mike besteedt zelf circa 70% van zijn tijd aan controle- en adviesopdrachten bij zorginstellingen. Hiermee heeft hij als accountant meer dan 17 jaar ervaring, waarvan 14 jaar vanuit een Big-4 kantoor. Het andere deel van zijn tijd besteedt Mike voornamelijk aan controle- en adviesopdrachten bij woningcorporaties. Op landelijke niveau is Mike verantwoordelijk voor de vaktechnische invulling van de BDO dienstverlening en kwaliteit in de zorg. Tevens is hij voor onze klanten initiator en kartrekker van diverse vernieuwende producten vanuit de BDO Branchegroep Zorg, zoals de benchmark rapporten op maat en de BDO Performance Monitor Zorg.

Thema’s die Mike bijzonder aanspreken zijn: soft controls/cultuur, risicomanagement en vastgoed. Mike vertegenwoordigt BDO in Coziek (kern commissie en care commissie) en onderhoudt vanuit die hoedanigheid contacten met VWS, de NZa, brancheorganisaties en relevante veldpartijen. Als persoon staat Mike bekend als klantgericht, positief kritisch, professioneel, makkelijk bereikbaar, constructief en betrokken.