• BDO Tilburg

Uw accountant en (belasting)adviseur in Tilburg

BDO Tilburg ligt middenin een van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Ondernemen staat hier hoog in het vaandel; de regio is logistiek sterk, goed bereikbaar en het economisch klimaat is gezond. Bovendien zijn er uitmuntende onderwijsinstellingen gevestigd.
 
Tilburg is ook de bakermat van BDO: ons bedrijf werd in 1935 in deze stad opgericht. De ruim 120 accountants, belastingadviseurs en consultants en de bijna 50 collega’s van Bureau Vaktechniek, BDO Academie en BDO Stagebureau die vandaag de dag ons kantoor aan de Prof. Cobbenhagenlaan in Tilburg bemensen, kennen de kansen en bedreigingen van de regio als geen ander. Zo zijn ze o.a. (bestuurs)lid van Bedrijven Overleg Regio Tilburg, Swim to Fight Cancer Tilburg, VNO-NCW Brabant Zeeland, JuniorKamer, de Carnavalsstichting en Willem II. Voor internationaal opererende ondernemingen is er o.a. de Chinadesk en zijn er specialisten op het gebied van grensoverschrijdende belastingvraagstukken.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiĆ«nt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.
 
Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Tilburg helpen u graag verder.

BDO Tilburg
Prof. Cobbenhagenlaan 95
5037 DB  Tilburg
(013) 594 02 02
(013) 594 02 94
Routebeschrijving


Postadres

 757
5000 AT  Tilburg